Clickmed
programare rapida la medic

Pentru o prietena

Sarcina
Intrebare postata de Syr3nutza cu 12 ani in urma

Prietena mea nu are internetul si eu m-am oferit sa o ajut. Mi-a relatat cele intamplari. Dupa ce a avut ciclul, adica dupa ce i s-a terminat a avut contact sexual de multe ori si au facut-o neprotejat dar de fiecare data partenerul ei a avut grija sa nu ejaculeze inauntrul ei si de cate ori isi scotea erectia si facea ... pe burta ei pana iesea sperma...si nu si-a introdus-o inapoi pentru al doilea contact, ci s-a dus la baie sa se spele bine si dupa cateva minute au facut-o din nou. Dupa o luna, dupa 33-36 zile trebuia sa ii vina ciclu si nu i-a venit dupa 36 zile, si incepe sa se ingrijoreze. Am realizat amandoua ca ar fi in prima luna de sarcina daca ar fi. Stiind ca testul de sarcina nu poate fi exacta, am sfatuit-o sa mearga la un laborator sa si faca analizele, dar ea dorea sa stie daca includea plata si cat ar fi ? Care ar fi simptomele primei lune de sarcine? Ea nu a simtit nimic deosebit. Va rog sa imi explicati cum stau lucrurile.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pentru o prietena"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

ada82 (acum 12 ani)

ar putea sa faca un test de sarcina la 21 de zile de la ovulatie, ar trebui sa iasa pozitiv daca e cazul si da poate ramane gravida

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ada82
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ada82
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Syr3nutza (acum 12 ani)

A aflat ca nu e gravida, mai degraba are chist ovarian de 6 cm ce o impiedica temporar sa faca copii. Stiti ceva despre chist ovarian de 6 cm? Am fost cu ea la medic si i-a spus ca peste 7 cm e necesara operatie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Syr3nutza
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Syr3nutza
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.