Clickmed
programare rapida la medic

Sa-l ajutam pe Cristian Florin Sotir

Meningita
Intrebare postata de antonia92 cu 12 ani in urma

Cristian Florin Sotir este, de sâmbătă, în comă, la secţia de terapie intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Ploieşti.
De la o banală răceală, pe care a suferit-o în urmă cu o săptămână, boala s-a agravat rapid ajungandu-se la un diagnostic dur, encefalită virală, care necesită un tratament de două săptămâni si care costă, zilnic, 27 de milioane de lei vechi.
Lucian Sotir, tatal lui Cristian, are nevoie de ajutorul celor care îi pot fi alături, în aceste momente delicate.
Familia poate fi contactată la telefoanele 0721/731.458 (Lucian Sotir), 0721/370.291 (Sanda Sotir) şi 0722.845.399 (Andrei Sotir).
Fost junior la Prahova Ploieşti, apoi fotbalist la Astra–tineret şi Chimistul Valea Călugărească, dar şi arbitru, pentru o scurtă perioadă, Cristian Sotir a împlinit, pe 14 ianuarie, 34 de ani. Acesta s-a căsătorit anul trecut, fiind tatăl unei fetiţe de numai cinci luni.
Familia a deschis şi două conturi, în lei şi euro, pentru cei care doresc să ajute:
Titular VLAD MADALINA CRISTINA

Cont EURO

RO60BRDE300SV92770423000

Cont RON

RO81BRDE300SV92770003000

Conturi deschise la BRD GSG – Agentia Ploiesti Vest

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sa-l ajutam pe Cristian Florin Sotir"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.