Clickmed
programare rapida la medic

Zona intima raspuns medic

Infectii urinare
Intrebare postata de fetitzacuminte cu 12 ani in urma

As avea si eu o intrebare..De vreo 2 zile am vazut ca am nijte besicute in zona genitala..de apa banuiesc...ma gandesc ca ar putea fi de la o iritare ..eu am citi pe internet si mia dat o denumire de boala..Herpes Genital...si avea o poza poza mai jos...si cam semana cu ce am eu..cu basica ce o am eu.Dar eu cand urinez nu ma pisca..nu nimt nimika...Ce as putea avea? Este ceva grav?..Ce as putea face pentru tratare?...va multumesc:*:*

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Zona intima"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

herpesul genital se poate manifesta cu o arsura, basici, taieturi sau rani in zona genitala (vagin, vulva, anus, penis sau scrot); furnicaturi, arsuri sau senzatia de scarpinare in zona genitala; dureri in zona genitala; scurgeri din penis sau vagin; dureri sau arsuri in timpul urinarii; simptome de gripa (dureri de cap, febra) ; sau este posibil ca aceste simptome sa lipseasca cu desavarsire.
medicul dermatolog poate indica tratament medicamentos local si sistemic antiviral (ex: aciclovir) daca se impune (se confirma diagnosticul).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Infectii urinare.

Inscrie-te aici!
Advertisement
andra (acum 10 ani)

buna numele meu este andra si am si eu aceeasi problema insa pe langa leziunea dintre anus si vagin am si o scurgere daca o pot numi asa alba (cam ca si branza in interiorul vaginului impreuna cu ceva mucus incolor inodor), stiu ca leziunile si bubitele apar dese ori cand e vorba de herpes genital dar intrebarea mea este : poate din fericire sa spun asa sa fie vorba de candidoza? am acelasi partener de 6 ani, am avut frecvent probleme cu candidoza insa de data aceasta e nou pt ca e insotita de acea leziune.Toata viata mea m-am ferit de bts-uri si am facut tot posibilul sa nu fiu expusa iar acum sunt in afara tarii mai precis in germania si nu am acces imediat la un consult de specialitate. exista vreo sansa ca si candidoza sa se manifeste cu leziuni?
multumesc frumos astept cu nerabdare un raspuns

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
irina (acum 10 ani)

Buna am observat de o saptamana ca am deasupra unde este parul pubian inafara niste basicute cu apa nu multe una din ele sa spart cred si este rosie va rog datimi un sfat ce pot face am urmat tratament cu ovule si metronidazol pentru candida este posibil de la el sa fie va rog ajutatima

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11596721824 (acum 3 ani)

Ma poți ajuta și pe mn la fel am și eu și nu știu cum sa procedează

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11596721824
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11596721824
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.