Clickmed
programare rapida la medic

Dureri osoase raspuns medic

Cancer Durerea neuropata
Intrebare postata de Ylla cu 12 ani in urma

In 2009 am fost diagnosticata cu cancer ovarian seros stadiul 2A si am facut 8 sedinte de chimioterapie cu sindaxel si carboplatin.In mai 2011 m-am operat pentru recidiva pelvina a cancerului ovarian si am facut 6 sedinte cu sindaxel si gemzar(la ultima sedinta din 2009 am facut o reactie alergica la carboplatin si de aceea a fost inlociut cu gemzar).Sunt 2 luni de cand am terminat tratamentul.In decembrie am facut markerii CA125,CA19-9,CEA si AFP care au iesit normali.CT facut a iesit fara alte recidive,singura problema fiind o colectie seroasa de 4,5/1,5 cm pe linia alba cicatriceala postoperatorie(pe linia operatiei).Aceasta colectie fiind in grasimea subcutanata.CT s-a facut cu fereastra de os si rezultatul a fost ca nu se evidentiaza modificari osoase.Deci in concluzie rezultatul este bun iar eu nu stiu ce sa mai fac cu durerile de oase.Ma doare terminatia coloanei incluzand tot bazinul, ma dor coastele si uneori umarul drept cu zona cervicala.Uneori noaptea am dureri si cand ma intorc de pe o parte pe cealalta.In general spre seara durerile se accentueaza.Am luat antiinflamatoare ,m-am uns cu diclofenac si gel relaxant din plante dar nu ma ajuta.Mi s-a spus ca durerile sunt efectul secundar al citostaticelor.Pe mine ma sperie faptul ca aceste dureri in loc sa se mai atenueze ele devin mai dese si mai puternice.Cand ma dor coastele trebuie sa respir foarte usor .As dori un sfat ca sa mai pot scapa de acest disconfort.Va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri osoase"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Cranta Ali MDr. Cranta Ali este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Discutati cu medicul curand oportunitatea administrarii de pregabalin (Lyrica) sau gabapentin (neurontin). Este un medicament cu actiune foarte buna pe durerea neuropata. Se poate asocia cu analgeyice, antiinflamatorii.
De asemenea, ati putea sa ne spuneti daca ati facut scintigrafie osoasa.
Sanatate multa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cranta Ali
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cranta Ali
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Cancer.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Ylla (acum 12 ani)

Scintigrafie osoasa nu am facut.Va multumesc pentru raspuns.O sa merg la medicul oncolog iar .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ylla
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ylla
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.