Clickmed
programare rapida la medic

MA PUTETI LAMURI?

Cancer
Intrebare postata de Georgy89 cu 12 ani in urma

Buna ziua! bunica mea are cancer de col uterin si a fost diagnosticata cu carcino scuamos slab diferentiat,nekeratinizat,cu zone de necroze si suprainfectat!! ce inseamna asta?poate cineva sa imi explice?toata familia suntem distrusi,doar pe ea o mai avem!! va rog din suflet sa ma lamuriti ca nu stiu ce sa mai fac!! va multumesc anticipat si va doaresc multa sanatate

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "MA PUTETI LAMURI?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Nirolf (acum 12 ani)

Scuamos se refera la aspectul tumorii, care este acoperita cu un tegument cu aspect "solzos" sau "cojos", keratina este o proteina din piele, unghii, par confera acestora proprietatile fizice - rezistenta, elasticitate. Zone necrozate inseamna ca sunt celule moarte (probabil din cauza ca tumoara impiedica circulatia normala a oxigenului si nutrientilor la aceste celule) iar suprainfectia inseamna ca pe langa boala propriu-zisa - in acest caz tumoarea - s-a instalat si o infectie cu un anumit agent microbian.
Nu pot sa va dau multe motive de optimism, in afara de faptul ca insasi varsta poate fi in acest caz un avantaj. Cancerul evolueaza mai incet la persoanele in varsta, iar cu o ingrijire corespunzatoare speranta de viata creste.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Nirolf
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Nirolf
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Georgy89 (acum 12 ani)

MULTUMESC DIN SUFLET!! PE ZI CE TRECE NE PIERDEM ORICE SPERANTA!! BUNICA ARE 69 DE ANI!! A INCEPUT SA FACA CITOSTATICE SI DIN CAUZA LOR SE SIMTE DIN CE IN CE MAI RAU!!! GREATA,VOMA,INSONMIE SI NELINISTE IN TOT CORPUL!!! NE ESTE FOARTE FRICA SA NU FIE CANCER IN METASTAZA PTR K NI S-A EXPLICAT CA IN CAZUL ASTA NU SE MAI POATE FACE NIMIC!! CU TOTII NE AGATAM DE O SPERANTA DEOARECE CREDEM CA INCA SE MAI POATE FACE CEVA DATORITA CITOSTATICELOR!! MAI GRAV ESTE CA SI UNCHIUL MEU(41 ANI) A FOST OPERAT DE CANCER PULMONAR ACUM 2 LUNI SI NU STIM CUM SA NE MAI IMPARTIM!!! SI EL SE SIMTE RAU SI LA FEL A INCEPUT CITOSTATICELE!! NE RUGAM LA DUMNEZEU SA FIE BINE SI SA LE PRELUNGEASCA VIATA ATAT CAT SE POATE!! VA MULTUMESC INCA O DATA PTR RASPUNS SI VA DORESC SANATATE MULTA!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Georgy89
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Georgy89
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.