Clickmed
programare rapida la medic

LA CE DEPARTAMENT TREBUIE SA MA PREZINT?

Neuropatii
Intrebare postata de MONIQUE_28 cu 12 ani in urma

Buna seara, sau mai bine zis, Buna dimineata. v-as ruga sa imi spuneti ce anume analize de laborator ar trebui sa efectuez si la ce medic specialist ar trebui sa ma prezint?
Dupa cum vedeti este imediat ora 05 si eu nu pot dormi, de obicei asa mi se intampla, foarte rar reusesc sa adorm la 02 si putin- 03- 04:00, de cele mai multe ori cand ma ridic in ortostatism ametesc, se instaleaza o lipotimie rapida cu amorteala membrelor superioare si membrelor inferioare, inclusiv limba pret de cateva secunde si trebuie sa ma asez ca de nu, cad. Am incercat odata sa vad ce se intampla daca stau in picioare, si mi-am pierdut echilibrul, am inceput sa tremur din toate incheieturile. Tin sa mentionez ca nu exista in antecedente episoade epileptice, si nu sunt diagnosticata cu asa ceva. Doar o anemie, pe care am reusit sa o tratez zic eu, asa reiese din rezultatele de laborator. Va rog mult sa ma ajutati, pentru ca deja au devenit tot mai dese episoadele de stare de lesin. Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "LA CE DEPARTAMENT TREBUIE SA MA PREZINT?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr.Marcovici Tamara (acum 12 ani)

Buna seara. Din cate am inteles, suferiti de insomnie. Aceasta pare a fi acompaniata de manifestari ale privarii de somn. Este important sa identificati natura cauzei dificultatii de a adormi seara, adica daca este implicat un factor extrinsec (stimuli ambientali: zgomote puternice, lumina, etc.) sau intrinsec (stres, etc.). Medicul de familie va poate evalua si indruma. Sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
syefanmanuel (acum 11 ani)

buna dimineata, va pot raspunde si eu daca doriti, sunt anumite medicamente care provoaca insomnia, probabil le luati seara acelas lucru lam patit si eu, trebui duar sa luat acel medicament mai tarziu sau poate chiar dimineata pe la 3-4 asta daca nu faceti crize epileptice, eu vreau sa spun ma simt f bine desi imi iau medicamentele la ora 3 dimineata sa ma pot odihni linistit5 sau 6 ore sau puteti lua soomnifere
IMOVAN dar parerea mea este tot mai bine sa va luati medicamentul mai tarziu, o zi buna, SYEFAN MANUEL

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de syefanmanuel
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de syefanmanuel
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Nirolf (acum 11 ani)

Poate fi si o dereglare hormonala, daca nu identificati problema intre cele scrise mai sus (as mentiona aici si cafeua sau alte stimulente, apropo, poate beti Ice-Tea sau alta bautura racoritoare, cele mai multe bauturi racoritoare contin cofeina sau alte substante asemanatoare), atunci mergeti la un medic endocrinolog. Daca bine tin minte, glanda pituitara secreta melatonina, iar pe masura ce o persoana avanseaza in varsta, activitatea glandei se reduce si cauzeaza printre altele si dereglari ale somnului.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Nirolf
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Nirolf
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.