Clickmed
programare rapida la medic

Primul blister raspuns medic

Contraceptie
Intrebare postata de veraa cu 12 ani in urma

Buna ziua,am inceput primul blister in prima zi de menstruatie...mentionez ca iau rigevidon...intamplarea face ca acum sunt la a 5 pastila si mestruatia mi s-a oprit a 2 zi.oare nu le-am luat corect adica din prima zi?ce e de facut acum?sa le iau in continuare?vreau sa va mai spun ca e prima data cand iau anticonceptionale.
va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Primul blister"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Gabriela Vlasceanu (acum 12 ani)

Buna,
am inteles ca este normal in unele cazuri ca atunci cind iei anticonceptionale fluxul menstrual sa fie redus.Mi s-a inimplat si mie ce patesti tu.Sfatul meu este sa continui blisterul pina la sfirsit.
Ai fost la medic pentru prescriptia de contraceptive?Rigevidonul nu este cea mai fericita solutie,eu am luat si m-am ingrasat forte mult.Ai grija si cere sfatul unui medic dar cum ti-am spus si eu am patit si-am inteles ca este normal.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

contraceptivele orale , pentru a-si realiza efectul de contraceptie (impotriva aparitiei unei sarcini) trebuie administrare zilnic, la aceeasi ora( o marja de eroare de plus sau minus o ora jumatate) timp de 21 zile, cu o pauza de 7 zile intre administrarea blisterelor, la indicatia medicului. in pauza de 7 zile trebuie sa apara sangerare de privatie, o falsa mesntruatie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.