Clickmed
programare rapida la medic

Scleroza multipla

Scleroza multipla
Intrebare postata de tamasirazvan cu 12 ani in urma

Buna seara,ma numesc Razvan si am 22 de ani si as avea nevoie de cateva raspunsuri. Am primit niste rezultate in care se crede ca am scleroza multipla dar nu era nici un doctor sigur si mi s-a spus ca ar trebui sa fac o punctie lombara pentru a fi sigur daca am aceasta boala.As vrea sa stiu cat ar costa aceasta interventie si riscuriile acestuia.Astept un raspuns va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Scleroza multipla"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

bregutasilvia (acum 12 ani)

Sunt bolnava de scleroza multipla de 7 ani. Mi s-a constatat diagnoza dar numai clinic, adica dupa simptome, deoarece am trecut de 2 ori Rezonanta Magnetica Nucleara si nu a adeverit--o. Totusi medicii au ramas de aceiasi parere, iar anul acesta am trecut acelasi aparat dar mai puternic ( 1,5 Tasle ) imreuna cu contrast si s-a adeverit ca am scleroza multipla si s-au depistat multiple focare. E bine ca diagnoza sa fie stabilita atit clinic cit si imagistic deoarece medicii sunt mai siguri in privinta tratamentului necesar. Cred ca si in Rominia este posibil asa ceva ... acesta e sfatul meu. Si inca ceva - fii optimist, fii tare - si-atunci 90 % din lupta tu cistigi. :)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.