Clickmed
programare rapida la medic

Buna ziua! raspuns medic

Sarcina
Intrebare postata de ramonica1985 cu 12 ani in urma

Am o intrebare! sunt in strainatate, si as vrea sa raman insarcinata si ma intereseaza cand ar trebui sa incep analzele care trebuiesc facute la inceputul sarcinii! as vrea sa vin in tara peste vreo 2 luni, asta in conditiile in care raman insarcinata! credeti ca e tarziu? nu stiu cum pot face pt a beneficia de analize chiar aici! mentionez ca ma afu in oanda! daca stie cineva ce pot face astept raspuns!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna ziua!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

consultul prenatal ar trebui efectuat in primele 10 saptamani de sarcina, constand in examinare clinica generala si obstetricala, investigatii paraclinice de rutina(hemoleucograma, grup sanguin, Rh si al sotului, test serologic pentru lues, serologie pentru rubeola si toxoplasma, antigen HBs, examen sumar de urina, ).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Sarcina.

Inscrie-te aici!
Advertisement
carmen stroe (acum 12 ani)

nuna si eu sunt in strainatate si incers sa raman insarcinata.Primul lucru care lam facut a fost o programare la medicul de familie de aici din londra si am ineput prin analize la singe apoi o ecografie si un examen la trompele uterine .Ar trebuii sa te inscrii si tu la medicul de familie din orasul unde te efli si sa mergi la medicul de familie iar prin medicul de familie o sa iti faca unele programari si teste la un ginecolog pentru alte analize

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de carmen stroe
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de carmen stroe
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
carmen stroe (acum 12 ani)

pai daca ramai insarcina te duci si anunti medicul de familie ca esti insarcina si el iti va da dosarul de gravida si o sa trimita datele tale personale la spital si vei fi luata in evidenta de doctorul ginecolog si el o sa iti faca toate analizele care trebuiesc pe toata perioada sarcinii

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de carmen stroe
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de carmen stroe
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Da da (acum 12 ani)

Banuiesc ca vrei sa vii in tara sa beneficiezi de asistenta medicala gratuita. Gratuita pt cei plecati, ca noi, cei d aici, adica fraierii platim. Cei care lucram cu acte in regula platim asigurari de sanatate, platim impozite de tot felul. Acesti bani sunt folositi pt a asigura asistenta medicala tuturor, ca de, toti au dreptul la viata, sunt folsiti pt plata alocatiilor copiilor celor plecati, copii lasati in tara in grija statului, cu plata burselor de studiu a liceenilor ca parintii lor plecati declara ca nu au nici un venit. Mai sunt folositi pt plata incalzirii apartamentelor celor plecati care, saracii, dau declaratie ca nu au nici un venit. Da, ramai insarcinata pe meleaguri straine si vino in tara ca aici totul e gratuit pt tine. Muncim noi si platim. Sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ramonica1985 (acum 12 ani)

ati inteles gresit! eu nu pot veni in tara cand vreau eu, sunt legata de servici, si ma interesa in principiu cand trebuie sa incep analizele , ca de platit oricum le platesc si aici si in tara! Vreau sa fac in tara doar analizele la inceputul sarcinii , iar apoi sa ma intorc aici, si sa revin in tara cand voi naste, ca oricum daca nu sunt in tara nu beneficiez de nici o indemnizatie! dar vreau sa fie cetatean roman! si acum pe bune, credeti ca as da banii care i-as lua aici pt alocatia lui......pe alocatia din tara de 40 lei? sunt multi care fac un copil in afara pt bani, eu vreau sa il fac cetatean roman! ca nu ma incalzeste cu nimic o alocatie mai mare, si nici sa fie el cetatean strain, pt ca nu voi sta toata viata aici, la un moment dat ma voi intoarce acasa !!!!!!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ramonica1985
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ramonica1985
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.