Clickmed
programare rapida la medic

Sotul meu ma iubeste? raspuns medic

Psihologia cuplului
Intrebare postata de ioana21_vincu cu 12 ani in urma

Am 30 de ani si sunt casatorita de un an...locuiesc impreuna cu sotul meu de 2 ani dar parca am fi impreuna de-o viata,ma neglijeaza total,parca nici nu as exista,viata sexuala e un dezastru,pot spune ca lipseste cu desavarsire...nici macar nu ma mai saruta...e ca un robot...la munca si acasa...nimic altceva....imi spune ca s-a casatorit cu mine pentru tot restul vietii dar mie nu mi se pare o CASATORIE asa cum e a noastra.stiu ca nu ma inseala,nu pleaca nicaieri...nu stiu ce sa cred...daca incerc sa vorbesc cu el spune ca e obosit,stresat,ca el nu poate sa fie ca mine iubitor,vesel,pasional etc...un sfat,va rog.multumesc,Anca.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sotul meu ma iubeste?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Psih. Marcu Ioana-Corina MPsih. Marcu Ioana-Corina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Buna ziua,

O relaţie în care comunicarea lipseşte cu desăvârşire este o relaţie aflată în mare suferinţă, sau, poate că este aproape moartă. Calitatea şi durabilitatea unei relaţii de cuplu depinde în primul rând de maniera în care comunică cei doi parteneri. Împărtăşirea reciprocă a ideilor, trăirilor, nevoilor sau dorinţelor personale face cuplul funcţional şi creează terenul propice pentru o viaţă împlinită şi fericită în doi. Prin ascultarea şi preocuparea reciprocă, bărbatul şi femeia pot comunica eficient, dăruindu-şi unul altuia cel mai de preţ cadou, şansa de a evolua împreună şi de a trăi experienţa fericirii în doi la un nivel înalt de satisfacţie şi împlinire.
Satisfacţia sexuală reciprocă reprezintă un aspect foarte important pentru ca o relaţie de cuplu să fie completă.Se spune că spre deosebire de mintea umană, corpul nu ştie să denatureze realitatea. Corpul este asemenea unei oglinzi clare ce reflectă starea ta emoţională. Cu alte cuvinte, viaţa sexuală este o reflexie a relaţiei tale sufleteşti. Epuizarea sexuală simbolizează tensiunile, nemulţumirile şi frustrările din relaţia ta de cuplu. Toate conflictele dintre parteneri, mai mult sau mai puţin mocnite, ţin companie celor doi în dormitor.
Va recomand sa apelati la ajutor de specialitate, indeosebi la terapia de cuplu. Daca sotul dvs nu este disponibil atunci pentru o mai buna intelegere si gestionare a situatiei va recomand sa mergeti chiar si dvs. singura.
Mult succes!

Ioana-Corina MARCU
Consilier Psihologic - copil, adult, cuplu, familie
Nr. tel. - 0754/024.213
Email - [email protected] 
Web - ioanacorinamarcu.wordpress.com
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Marcu Ioana-Corina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Marcu Ioana-Corina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Psihologia cuplului.

Inscrie-te aici!
chempeople (acum 12 ani)

Buna ziua.Am citit postarile de mai de sus si vreau sa spun urmatorul lucru: daca sotul s-a purtat urat odata si ati acceptat, o va face din nou...................eu am indurat 5 ani de zile de chin, am si un copil mic: si acum imi zice cand are el chef"du-te in ... mea de aici", si ca nu are ce vorbi cu mine, ca sunt prea p***a pentru el, si ca vorbeste doar cu surorile lui ca cu ele "are ce vorbi".M-a si lovit, si de cate ori ii zic sa divortam , nu vrea. Ma chinui, ma topesc ca o lumanare, dar copilul nostru zice zilnic ca vrea sa stea cu ambii parinti. Mi-a distrus orice urma de demnitate, si de cate ori il vad ca incearca 2 zile sa se poarte frumos, stiu ca urmeaza iar injurii, jigniri, si....comportament urat.Prima oara am zis ca o sa se schimbe.Se schimba 2 zile si iar se repeta scenariul. Acum................am inima impietrita.......numai pot sa il iert.cat as incerca imi amintesc de toate si numai pot sa trec peste.......sa ma ierte Dzeu, dar atat pot eu cu puterea mea de om.................Voi l-ati ierta?

ASTA ESTE UN ALT EXEMPLU DE CASNICIE PE CARE NU AR TREBUI SA IL AI..........TREBUIE SA AI PUTEREA SA RENUNTI SI SA ITI TRAIESTI VIATA IN CONTINUARE..SA NU TE LASI CALCATA IN PICIOARE.....g

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de chempeople
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de chempeople
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
denisa (acum 11 ani)

bun dar dc inca mai locuiesti cu el?
leca nu mai locui si cu timpu va divorta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.