Clickmed
programare rapida la medic

Ajutor ! raspuns medic

Alzheimer
Intrebare postata de Mihaela14855469 cu 12 ani in urma

Tatal meu are 79 ani,a suferit un emfizem pulmonar,a fost spitalizat,intr-o stare precomatoasa trei saptamani,cand si-a revenit,am debutat Alzheimerul.Urmeaza tratament cu:zulin,anxiar,bien dormir,sermion,cerebrolysin,grimodin,dar starea se inrautateste in fiecare zii,nu ne mai recunoaste,este agitat mereu,nu doarme nici zii nici noapte,nu mai mananca,e un chin sa-i dau medicatia,pe care o refuza.Ce sa fac? sunt disperata....

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ajutor !"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Sari (acum 12 ani)

Ce zice medicul de familie?Cauta sa-i dai alimente pe care el le cunoaste, il linistesc, ceaiuri, plimbari in are liber, mancare usoara, care se digera usor,oua de prepelita- refac structura nervoasa,carne de prepelita, nuci, alune,-sunt benefice pt stimularea activitatii de memorare.Muzica de relaxare, ceva ce ii place lui, ii sunt de foarte mare ajutor.Pus in contact cu lucruri care ii plac, animale,ocupatii vechi, hoby-uri, care sa il stimuleze spre memorare si reamintire, dar a lucrurilor placute, este foarte important. Poate si un psiholog ar fi de ajutor.Sau si mersul la biserica il poate linisti foarte mult.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sari
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sari
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Mihaela14855469 (acum 12 ani)

Multumesc pentru raspuns.Din pacate tatal meu este mobilizat la pat,parca a uitat sa pasesca,aidoma unui bebelus.....de mancat nu mananca decat mancare pasata,fluida,a uitat si cum sa mestece....si astea toate in decurs de doua luni decand a debutat boala,cred ca avanseaza foarte rapid.Medicul de familie este plecat in concediu,la fel si psihiatrul care-l trateaza,se intorc abia in 5.01.2012;pana atunci este cumplit de mult,simt ca o iau razna si eu,este agitat mereu,nu doarme nici zii nici noapte,cu tot tratamentul administrat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Mihaela14855469
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Mihaela14855469
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Sari (acum 12 ani)

Trebuie sa-l inlocuiasca cineva pe medicul tau de familie, asa este procedura, daca nu mergi la un spital, policlinica, sa fii indrumata unde este nevoie.Important este sa nu cedezi tu.
Cauta pe net, sare de praid, cumpara ceva de acolo care iti poti permite. Eu am cumparat caramizi de sare, se pun la o sursa de caldura, si ele aduc echilibru si liniste , ajuta la refacerea tuturor functiilor. Costa 12 lei.Pana iti vine comanda, sunt betigase parfumate, care linistesc foarte mult, sau busuioc, lac***aa , esente sau plante uscate sau in ghiveci, la Kaufland sau bila, la fel, produc efecte de linistire, de bine, pentru amandoi.
Sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sari
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sari
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

este important sa-i administrati medicatia, incercand si prin alte metode, daca le refuza in momentul vizualizarii tabletelor, eventual dizolvate intr-un pahar de apa,de ceai.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.