Clickmed
programare rapida la medic

Nustiu de ce dar,mie frica sa fac un control la medic raspuns medic

Boli respiratorii
Intrebare postata de dragutza....mold cu 12 ani in urma

Buna...am si eu o intrebare...de o bucate de vreme tusa ma da gata....medicamente imi cumpar-de tuse,siropuri,antibiotice,pastile..nu ma prea ajuta....mie frica sa fac un control la medic-mie frica de raspuns....!!!!spunetii va rog ce sa fac....ce medicamente mai puternice(antibiotice sau pastile )sa procur.......ajutatima va rog......Elena

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nustiu de ce dar,mie frica sa fac un control la medic"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Cranta Ali MDr. Cranta Ali este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Stimata doamna,

Frica dvs fata de ce diagnostic va va pune un medic nu justifica neprezentarea la un consult. Automedicatia poate sa va faca mai mult rau decat bine.
Frica de un diagnostic este sugerata de o experienta neplacuta anterioara? Ati avut pe cineva diagnosticat cu o boala grava sau considerati ca puteti avea o astfel de boala? Ce justifica aceasta frica?
Ganditi-va ca neprezenatrea la un consult poate sa determine in timp o boala cronica care va necesita tratamente mai complexe si pe durate de timp mai lungi. Iar tratamentul "dupa ureche" nu va ajuta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cranta Ali
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cranta Ali
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli respiratorii.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Dr. Georgescu Cristian MDr. Georgescu Cristian este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

dupa cum s-a scris si mai sus, sunteti intr-un cerc vicios din care nu veti iesi pana nu veti merge la un consult medical. in general simptomele dumneavoastra reprezinta o infectie respiratorie intercurenta tratata inadecvat, si cel mai probabil vi se va recomanda un tratament corect pentru maxim 2 saptamani fara sa va faca injectii, fara sa fiti traumatizat in vreun fel. bolile grave nu apar la toti oamenii de pe planeta care tusesc. toti am tusit la un moment dat in viata dar nu toti am avut boli incurabile.
in afara de tuse mai aveti si alt simptom? si ne puteti scrie mai multe si despre aceasta tuse? ce fel de tuse este ? (seaca /productiva), de cat timp o aveti? ce tratament ati urmat? pana sa aveti aceasta tuse erati in tratament cu vreun medicament? aveti vreun tratament cronic pentru alta boala?

va urez o zi buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.