Clickmed
programare rapida la medic

Kg care se intorc raspuns medic

Obezitatea
Intrebare postata de Alina.Andrea cu 12 ani in urma

Am 22ani, 1.70m si 96kg.Am fost la 2 medici endocrinologi.Nu mi s-a spus nimic deosebit, sfaturile date oricum le urmam dinainte, 3 mese pe zi 2 gustari fara mancat dupa ora 18, fara dulcuri, grasimi, prajeli, miscare si totusi nu reusesc sa dau jos. Am tinut si cateva diete mai stricte, dupa care am dat si 25kg in 3 luni, impreuna cu o buna parte din parul din cap si cateva lesinuri. Dupa incetarea dietelor am luat kilogramele inapoi mai repede decat le-am dat jos. Plus am ajuns si anemica. Sport nu mai fac de nici un fel deoarece obosesc prea repede, urc 2 etaje pe scari si simt ca ma sufoc. Ce e de facut? Cum pot sa slabesc si sa imi mentin greutatea? si mai ales sa nu ma simt rau in timpul dietelor...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Kg care se intorc"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

liliscurtu (acum 12 ani)

tine dieta asta si ai sa vezi ca nu iti pare rau in 3 saptamini poti slabi pina la 8 kg luni maninci lactate dar numai lactate nu asociezi cu nimic si bea multa apa stiu ca vei avea probleme cu stomacul dar de cite ori vei merge la baie atunci vei slabi marti cartofii fierti sau la cuptor nimic prajit si fara ulei miercuri verdeturi fierte dar fara cartofi sau la cuptor si poti minca cit vrei tu dar fara pine si bei multa apa joi fructe dar numai fructe vineri carne sau peste la gratar sau fiarta fara pine si multa apa simbata doar apa iar duminica o ei de la capat poti sa ti -le asociezi cum vrei tu zilele sper sa iti fie de ajutor dieta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de liliscurtu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de liliscurtu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Alina.Andrea (acum 12 ani)

Multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Alina.Andrea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Alina.Andrea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
liliscurtu (acum 12 ani)

am uitat carne de pui vita

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de liliscurtu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de liliscurtu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Georgescu Cristian MDr. Georgescu Cristian este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

buna ziua,

recomandarea ramane in continuare sa mergeti la un medic nutritionist si sa urmati intocmai sfaturile acestuia, fara un medic care sa va supravegheze acest demers, la un moment dat tot veti face greseli cum ati facut si greseala cu 25kg in 3 luni. in general, toate kilogramele pe care le veti da jos in timp foarte scurt se vor pune la loc din secunda in care renuntati la dieta, ba mai mult chiar si fara sa renuntati la dieta, la un moment dat vor incepe sa se puna la loc. ac***a in vedere situatia actuala, oricum va recomand un consult medical pentru a evalua daunele facute cu aceasta cura.
veti gasi foarte multe diete oriunde ati cauta, in special pe internet, si toate vor avea in spate persoane care sa spuna ca veti avea succes garantat, ca la ele au functionat, dar mult mai eficienta va fi o dieta controlata de un medic nutritionist, si fara efectele negative, sau cu intoarcerea kilogramelor...cu o singura precizare in plus, si anume ca o dieta corespunzatoare pentru scadera in greutate a mai mult de 25kg dureaza mult mai mult decat 3 luni.

va urez o zi buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.