Clickmed
programare rapida la medic

Durere de stomac raspuns medic

Varsta a treia
Intrebare postata de vendredi70 cu 12 ani in urma

Buna ziua,
Am 67 ani de ani si de o zi am inceput sa am dureri de stomac foarte puternice.Durerile sunt ca niste crampe si durerea este atat de mare ca ma indoaie de durere.Durerile nu sunt permanente sunt ca niste crize ma iau dupa ce mananc(astazi cand m-a luat criza am mancat niste sarmale de post si chec).Durerile ma tin cam 2 ore si apoi trec.Am mai avut o criza asemanatoare acum ~2luni si mi-a trecut.Imi puteti sugera despre ce ar fi vorba si ce as putea lua cand am durerile puternice de stomac.Nu sufar de alte afectiuni.
Cu toata consideratia

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere de stomac"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Medic Epuran MMedic Epuran este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

În cazul d-vs este vorba probabil de o gastrită sau de un ulcer gastro-duodenal care trebuie tratate medicamentos, tratamentul fiind stabilit doar de către un medic gastro-enterolog. Dacă ulcerul este de cauza bacteriană (Helicobacter pylori), va fi nevoie şi de tratament antibiotic pentru H. pylori

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic Epuran
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic Epuran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Varsta a treia.

Inscrie-te aici!
Dr. Georgescu Cristian MDr. Georgescu Cristian este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

buna ziua,

dupa cum a scris si dl. dr. mai sus, tratamentul ar trebui stabilit de catre un medic gastro-enterolog, in urma unui consult de specialitate, dupa stabilirea unui diagnostic clar. din pacate exista mai multe afectiuni cu aceeasi simptomatologie, sau poate fi un debut al unei boli mai serioase, de aceea consultul de specialitate ar trebui facut primul, inaintea altor metode empirice de tratament.
pentru mai multe detalii despre semnificatia durerii de stomac, ce afectiuni pot fi cauza, va recomand si acest articol:
//sfatulmedicului.ro/Boli-intestinale/durerile-de-stomac-cauze-si-afectiuni-posibile_7855

va urez o zi buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.