Clickmed
programare rapida la medic

Hernia de disc cervicala raspuns medic

Hernie de disc
Intrebare postata de camelia384 cu 12 ani in urma

Am fost operata acum 6 ani,de hernie de disc cervicala.Acum,am inceput sa am dureri in omoplatul stang,se lasa si pe antebrat...insa,de 3 sapt....am inceput sa am usoare ameteli,simt si o raceala in varful degetelor mainii,dar se muta aceasta raceala de la un deget la altul.Apoi,cred ca ma panichez,inima o ia razna,simt ca mi se strange stomacul,am si senzatie de greatza uneori,mi se incordeaza musculatura,ma simt incordata,mi-e teama sa ies pe strada singura,pt ca am un usor dezechilibru...interesant e,ca aceste stari...apar si dispar brusc,uneori dureaza 5 -10 min,apoi imi revin...si tot asa...Iau cate o jumatate de calmepam,analizele imi sunt bune,inclusiv tiroida.Imi poate da cineva un sfat,o indrumare?sa fie doar pe sistem nervos,insa tot in urma acelei operatii?Multumesc,anticipat !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Hernia de disc cervicala"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Georgescu Cristian MDr. Georgescu Cristian este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

buna ziua,

din ce ne-ati scris mai sus, recomandarea ar fi sa va prezentati la un control la medicul la care ati fost si pentru operatie. o parte din simptomele de mai sus se incadreaza in hernia de disc cervicala si de aceea ar trebui sa va prezentati la un consult si eventual o radiografie a coloanei cervicale. durerile pot fi cauzate de o recidiva sau de o alta herniere la acel nivel.
pentru mai multe detalii despre aceasta afectiune va recomand si acest articol:
//sfatulmedicului.ro/Hernia-de-disc-si-lombosciatica/hernia-de-disc-cervicala_315

va urez o zi buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Hernie de disc.

Inscrie-te aici!
Advertisement
camelia384 (acum 12 ani)

Multumesc foarte mult de raspuns !
Acum o ora,am sosit de la un medic neurolog din orasul meu.I-am relatat toate starile mele,am intrebat daca trebuie sa fac un rmn,sa merg mai departe si mi-a spus ca o iau razna,ca e pe sistem nervos si mi-a dat lexotan si supradyn.Ce sa mai cred?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de camelia384
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de camelia384
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.