Clickmed
programare rapida la medic

E mastrubarea un dereglaj psihologic al mintii si fiziologic al trupului?

Educatia sexuala
Intrebare postata de AndreiPavel34 cu 12 ani in urma

Buna ziua,
As dori sa stiu ca specialist ce parere aveti despre ideea de a te masturba si cum poti scapa de acest narav, care sunt pasii ?Cum poti combate acest fenomen al mastubarii?Recomandati sedintele la un psiholog? Va multumesc pentru timpul acordat solutionarii acestui mesaj. Rog a raspunde doar medicii forumului.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "E mastrubarea un dereglaj psihologic al mintii si fiziologic al trupului?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Mircea Stefam (acum 11 ani)

Buna ziua, masturbarea este o anomalie adaptata de om de-a lungul anilor. Dumnezeu a lasat sexul intre barbat si femeie doar pentru a se inmulti oamenii, nimic mai mult. Diavolul a anomaliat acest dar pe care Dumnezeu l-a dat oamenilor de a se inmulti si l-a creeat in placere diavoleasca si oarba, din aceasta cauza oamenii curvesc acum ca si cum ar fi ceva normal, iar daca nu faci asta esti retrogradat din societate ca fiind un las sau fraier, etc. Masturbarea afecteaza trupul pe plan psihic cat si fizic foarte mult, pierzand toate vitaminele si mineralele corpului, iar pe parte sufleteasca dauneaza pe vecie : (Matei 5:28
Eu însă vă spun vouă: Că oricine se uită la femeie, poftind-o, a şi săvârşit adulter cu ea în inima lui. ) (1Corinteni 6:9-10
Nu ştiţi, oare, că cei nedrepţi nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă amăgiţi: Nici desfrânaţii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici cei ce se autosatisfac, nici homosexualii,nici furaciosii, nici lacomii, nici beţivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu. ) . Nu putem scapa de mastrubare decat spovedindu-ne des, luptandu-ne cu cu ispitele diavolului rugandu-ne neincetat. Dimineata, la pranz,seara in timpul zilei oricand sa avem rugaciunea in cap. Iar cand vine ispita sa cadem in genunchi si sa ne rugam. Trebuie sa ne pazim ochii de la pornografii pentru ca ( Luca 11:34
Luminătorul trupului este ochiul tău. Când ochiul tău este curat, atunci tot trupul tău e luminat; dar când ochiul tău e rău, atunci şi trupul tău e întunecat. ) . Amin

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
pantea mihai (acum 8 ani)

Scriu aceste randuri,ca cel ce am trait acest macel,si trezit de Dumnezeu printr o minune vizibla,va zic ca fortele intunericului ne saboteaza prin autodistrugerea masturbarii,impotriva lui Dumnezeu,si a menirii pt care am fost creati.Oare un parinte vrea raul copilului sau?Sau e impotriva fericirii lui...?Nicidecum...!Parintele Ceresc,Care ne a si inventat,ne a lasat si o conduita pt a fi sanatosi,vigurosi,desteptii si abti pt menirea vesniciei,si ne a daruit toti pomii frumusetilor de care sa ne bucuram,numai de pomul cunostintei binelui si a raului,sa nu ne infruptam,pt ca in acea clipita vom si"muri"...Dupa spusele sale,pacatul aduce moartea;iar masturbarea este un pacat;prin onanie moare tot ce i bun din om;moare dragostea,vointa,puterea de autocontrol,initiativa constructiva,si in genere,toate puterile sufletesti se naruie,cu fiecare pacat,pana la non sensul de sine,sinonim cu nebunia.Odata cu sp***anogirea trupului,se deterioreaza si sufletul,pt ca prin trup se sfinteste si se maturizeaza sufletul.Pt cei necredinciosi,crucea ascultarii de Parintele atotbun si sincer,este nebunie,si acest lucru se poate vedea foarte bine din viata lor deja distrusa in patimi,si purtata pe drumul pierzarii a rutinii lumii.Mantuirea nu este obligatorie,cum nici dragostea si salvarea,si deci,fiecare,cum isi va asterne,asa va si dormi.Stiu!E dificil sa te abtii in pragul ispitirii,mai ales ca diavolul coloreaza acest tablou cu culori atat de inselatore,"perfecte"sa ne devieze de la traseu.Masturbarea este o practica a necredinciosilor;si orice necredinta isi va trage repercursiunile propriilor fapte ale necredintei.Apoi,ca orice dar, necesita si o jertfa.Trebuie sa daruim si noi ceva lui Dumnezeu pt vesnicie...,si acest lucru este infranarea.Un alt lucru f grav,e ca,prin masturbare se pierd potentialele vietii,sinonim cu uciderea, la o cota mult mai diminuata .Ce viata poate avea in el,cel ce si "scurge" viata prin masturbare...?Dumnzeu zice sa venim la El ca sa ne dea pe Mangaietorul...;pai,cu ADEVARAT,la El gasim mangaiere,si nu prin masturbare.Cati au cautat prin rugaciunea Numelui sa intre in acest Mangaietor?Placerea sexualitatii este prost inteleasa prin insasi scopul ei.Placerea este un proces fiziologic de expulzare a samantei,si atat,dupa care se instaleaza lehamitea.Asa dar,de vrei sa te salvezi vesnic,pazeste povata Tatalui,Care e Cel mai bun si grijuliu parite,si care vrea sa fii fericit,si nu sa dai in nefericirea bolilor fizice si psihice, focul iadului,pt trei clipe de"gadileala"

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
doctorandus (acum 7 ani)

Ce aberatii habotnice ti-au debitat cei de mai sus!

Dorinta de a renunta la masturbare este ideatie bizara, iar rolul unui psiholog este sa te ajute sa scapi de aceasta dorinta bizara.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.