Clickmed
programare rapida la medic

Menstruatie anormala raspuns medic

Ciclul menstrual
Intrebare postata de maria.g92 cu 12 ani in urma

Buna seara !

De cateva luni ma confrunt cu o problema de ordin ginecologic si anume ..de 3 luni incoace imi vine menstruatia in primele si ultimele zile sub forma de sange gelatinos ... arata ca un jeleu ...iar apoi imi vine sange normal....problema adevarata a aparut luna aceasta cand mi-a venit menstruatia normal o singura zi si apoi incepand cu a2a s-a oprit , iar a2a zi a mai curs doar cand mergeam la toaleta sange f f f inchegat astfel incat abia curgea in vasul de toaleta , in rest chilotul era curat, curat.

Ma gandesc ca in caz de sarcina nu ar mai fi existat ciclu menstrual (stiu ca sangerare poate exista dar ciclu menstrual , nu) ...ma gandesc ca din mom c am avut SPM si durerile normale de burta inainte sa vina menstruatia, ciclul menstrual exista deci nu s pune problema de sarcina. Si apropo de durerile de burta de dinaintea menstruatiei...la mine mai apare o durere puternica ...rectala... E ceva normal?

Precizez ca in acest timp mi-am facut un examen de secretie si un Papanicolau care au iesit ok ...la secretie era totul abs normal, Papanicolau Clasa I cu o inflamatie abundenta. atat. medicul a zis ca totul este in regula. Ce este de facut?

Va multumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Menstruatie anormala"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

ar fi bine sa efectuati un consult de medicina interna, pentru o examinare generala, eventual se vor indica niste teste de sange, investigatii suplimentare (ecografie abdominala).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.