Clickmed
programare rapida la medic

Audisprey raspuns medic

Afectiuni ale urechii
Intrebare postata de sercin cu 12 ani in urma

Buna ziua.
In urma cu 6 saptamani am fost programata medic pentru examenul anual.Desi nu aveam probleme la urechi,am cumparat audispray ,mi-am pus in urechi,iar a doua zi la control mi sa spus ca nu aud bine..Din acea zi am dureri de urechi,m-am tratat naturist; mi-am pus niste gornete din ceara..s.a.m.d..otocalm.Ma dor urechile incontinuare, cand vorbesc cu cineva la telefon ma dor urechile groaznic,am impresia ca cel din partea cealalta tipa intentionat, sper ca voi ajunge si la medic.
curand.Nu am luat acest medicament la indicatia medicului,sper ca nu mai face nimeni aceasta greseala,acesta este mesajul meu.
Si sper ca ma ajutati cu un sfat pana ajung la medic.
Va multumesc frumos.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Audisprey"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

snickeritza (acum 12 ani)

in primul rand stii ca e vina ta.daca nu-ti prescrie orl-istul ceva,nu lua nimic.urechile se curata singure,eliminand acea ceara.ai putea incerca sa faci un ceai de musetel cu apa fiarta,sa-l lasi la racit cateva ore pana e la temperatura camerei,IN URECHE SIMTI CEAIUL MAI FIERBINTE DECAT CAND BAGI DEGETUL IN EL si cu o seringa fara ac sa-ti bage cineva in ureche,pe rand in fiecare ureche,stai pe partea respectiva apoi la cealalta ureche sa se curete ce ai baga tu in urechi.eventual,merge si cu apa oxigenata.e posibil ca raul care ti l-ai facut sa fie mai grav,cu afectarea timpanului,mai ales daca ai agresat urechea si cu betisoare de urechi.si important,du-te urg urg la medic.si ai dreptate NIMENI SA NU MAI FACA CE AI FACUT TU!!!poate ar ajuta sa scrii ce audispray ai folosit in caz de iti raspunde un medic.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de snickeritza
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de snickeritza
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

este necesar sa fiti consultata de un medic specialist ORL
Otalgia (durerea in ureche) poate fi determinata de: infectii urechii, infectii sau boli ale nasului, gurii sau gatului, infectii sau rani ale maxilarului, schimbari de altitudine sau de presiune a aerului, acumularea de cerum ( ceara din urechi), un obiect sau o insecta aflate in ureche.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.