Clickmed
programare rapida la medic

Herpes genital raspuns medic

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de userforum cu 12 ani in urma

Mi-a aparut herpes acum 2 luni luna asta cand eram pe ciclu nu mia aparut din nou la ciclu,am fost la ginecolog si mia zis ka sar putea sa mi se retraga herpesul am facut sex cu prietenul meu fara prezervativ si nu ia aparut nimic,sar putea sa fie asa???sa mi se fi retras...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Herpes genital"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

snickeritza (acum 12 ani)

din cate stiu..n-are cum sa se retraga pur si simplu si chiar si cu tratament am inteles ca nu scapi de el.infectia care produce herpesul e in corpul tau..si acum i-ai dat-o si prietenului!!esti cam inconstienta:( dar esti sigura ca era herpes?asa ti-a spus ginecologul?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de snickeritza
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de snickeritza
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
userforum (acum 12 ani)

eu am mers la ginecolog dupa ce mi-a trecut ka eram pe ciclu si nu puteam sa merg atunci ,si iam povestit ca am avut bubite care mau mancat de am zis ka mor si el a zis ka a fost herpes acuma stye dumnezeu si pe el.:(:(:(:(:(( bine ar fi sa nu fie herpes ,prietenul meu cu care mis e insurat daca am luat eu sa zic si era herpes eu zic ka normal era sa faca si nevastasa nuh??da nici el nu a avut niciodata nimic si nici aia numa eu atunci poate sa nu fie herpes???scuzama ka te deranjez cu intr.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de userforum
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de userforum
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

exista factori ce favorizeaza reactivarea virsului herpes simplex (tipul 2 determina leziunile genitale, dar si tipul 1 transmis prin sex oral): febra, in perioada menstruatiei, din cauza stress-ului, expunerea prelungita la soare, traumatisme locale sau in perioadele de slabire a sistemului imunitar. Tratamentul antiviral este oral, sub forma pastile sau extern( folosirea unui unguent)si reduce durata, intensitatea si frecventa eruptiilor. Ca reguli de igiena: utilizarea unui prosop personal, sa nu se faca schimb de lenjerie intima, iar in perioada puseelor trebuie evitat contactul sexual.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.