Clickmed
programare rapida la medic

Indigestie

Constipatie Indigestie
Intrebare postata de crina monica169008 cu 12 ani in urma

Buna.am un baietel de 2 ani ,si mia facut iindigestie,iam dat vineri seara ciocolata milka vreo 3 bucati.si in ziua acea a mai mancvat ciocolata ,cam multa si diferita ,vineri noaptea plangea,in somn si miam zis ca sa nu fie de la ciocolata.sambata dimineata a baut lapte ,la 11 pireu de fructe,si dupa juma de ora am mancat banana si iam dat un pic ,a varsat-o,ma gandeam ca e prea satul si nui mai trebuie,la ora 2 i dau a pape ,mia varsat,nu a vrut nici lapte,lam culcat si mia dormit o ora ,la 5 i dau sa pape iar a varsat , a baut numa apa,ma gandeam sa nu aiba rosu in gat,si pana la ora 7 saracutu numa apa bause,si tot ziceam sa pape el,facea greata ,temp era 37,5,dupa acea am vazut nui bine ,ca nu a macat 7 ore,atunci am mers la urgenta,el era vioi.la vazut (iam spus de ciocolata)sa uitat in gat .nimic .febra deja 38,2 ia dat supozitor,si mia zis ca e indigestie ,diaree nu a facut ,mia dat saruri,gesol ,si glucoza,nu mai vroia nici sa bea apa sau cei,numa cu forta i dadeam,acum sunt 3 zile si nu mananca ,mai nimic ceaiul cu forta ,imi mai vomita ,i dau metro....stiti ce e,e greu de scris,supa numa cateva linguri,pireu la fel,nu mai stiu ce sa fac azi febra nu mia facut deloc ,doar duminica si sambata cand lam dus la urgenta.el e viosi ,se joaca ,dar pisu f putin face azi caca deloc ieri o data si era bine,dar ce sa i mai dau sa pape,ce anume .va rog un dr sa imi spuna ce sa fac ,vam zis ceaiul cu forta de menta,,caca azi nu a facut sa i dau musetel?ajutatima ce sa fac,nu mai pot sa il vad ca nu mannca.aa,am uitat imi cere paine ,mananca ,sticsuri,pufuleti.cam astea mananca ,dar mai incerc cu forta sa pape un pic de supa,un pic de pireu ,pireu de fructe,zamachisa sau urda cu banna, are voie .dati un regim ,sa manance un pic.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Indigestie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

crina monica169008 (acum 12 ani)

sia revenit copilul ,,am fost la dr cu el si ia dat sumetrolim si debridat.a inceput sa manance,si sa isi ia singur sticla cu apa.numa fortat a baut ceaiuri.am o intrebare.in timpul tratamentului ,am voie sa i dau magneziu kids,si imunogrip junior?are deja o luna si ceva de cand nu mia racit,de la imunogrip.cate zile se da sumetrolim?astept un raspuns.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de crina monica169008
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de crina monica169008
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.