Clickmed
programare rapida la medic

Marijuana

Abuz de stupefiante Dependenta de sedative
Intrebare postata de Elena liliana cu 12 ani in urma

Buna ziua,

Prietenul meu a fumat marijuana timp de 4 ani. In ultimul timp ajunsese sa consume si cate 4 jointuri pe zi. In urma cu 4 luni s-a lasat de tot. A urmat o perioada cumplita..A ajuns la o saptamana de cand s-a lasat sa numai cunoasca lucrurile vechi din casa, sa imi spuna ca numai sunt eu si ca vrea sa se duca in lumea lui reala, ca lumea asta este imaginara. Zis si facut: a plecat in Turcia fara pasaport, fara sa stie cineva, a fost arestat...si multe alte peripetii. Acum cand credeam ca totul a trecut, a facut un atac de panica (i s-a facur rau dinstr-o data, avea dureri in piept, stari de lesin). Am fost cu el la Urgenta, i-au facut analizele si este sanatos din punct de vedere medical. Cei d ela Urgenta ne-au recomandat sa mergem la un psihiatru, ca cica fara tratament de la un specialist nu isi va reveni. Dupa 2 zile de cand am fost la urgenta s-a mai intamplat ceva: a zis ca il doare capul si ca merge sa se intinda putin: l-am gasit transpirat tot, tremura, nu vorbea nu deschidea ochii....Am chemat ambulanta i-au facut un sedativ si au plecat.
Azi trebuie sa mearga la psihiatru (mentionez ca intretimp am fost cu el la psihoterapeut, insa nici un rezultat). El este de nerecunoascut: este abatut, speriat, nu vrea sa comunice.....zice ca se simte rau....
Ce sa inteleg, ca dupa 4 luni a intrat in sevraj? Deabia dupa atata timp?
La anul in septembrie vrem sa ne casatorim, am platit avansul la restaurant, formatia....Ce sa fac? se va face bine?
Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri!!!

Va multumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Marijuana"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Elena liliana (acum 12 ani)

Revin cu detalii, a fost la psihiatru la ambulatoriu la spitalul municipal, bucuresti, ne-a zis ca este un atac de panica si i-a dat ca si medicatie Lexotanil si Asentra...
Aceste medicamente creeaza dependenta?
O sa mai faca vreodata un atac de panica?

Multumesc anticipat!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Elena liliana
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Elena liliana
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr. Nucu (acum 12 ani)

Prietenul dvs mai consuma si alte substante? Nu pare a fi o reactie clasica dupa consumul de iarba. Pare o problema patologica, consultul psihiatric fiind esential

Lexotanilul creaza dependenta. Medicul psihiatru o sa va indrume si legat de acest aspect.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.