Clickmed
programare rapida la medic

Cumpot slabi

Obezitatea
Intrebare postata de coryna_elena cu 12 ani in urma

Buna ziua ma numesc corina am 24 de ani 96kg ,171 inaltime ,sufar de hipotiroida in prezent iau un medicament care se numesteThyronajod 100,o pastila in fiecare dimineata pe stomacul gol,dar acest medicament il iau de aproximativ 3 saptamini ,si pe data de 3 octombrie trebuia sa inmi vina ciclu si nu mi-a venit (nu sunt insarcinata am facut testul)ce trebuie sa fac mereu am menstruatia dereglata .si nu pot sa slabesc in niciun mod nu maninc foarte mult,doar atit cit sa nu mor de foame adica in cantitati mici si nu maninc grasimi dulciuri in cantitati foarte mici nu exagerez,amincercat in toate modalitatile sa slabesc dar fara succes....v arog sa imi recomandati ceva ce as putea sa fac...... va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cumpot slabi"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.