Clickmed
programare rapida la medic

Poate fi metastaza-daca aveti rabdare sa cititi raspuns medic

Cancer
Intrebare postata de p.anni cu 12 ani in urma

Am 43 ani,am avut histerctomie si anexectomie bilaterala dupa un cancer de col uterin la 27 de ani.De atunci am osteoporoza avansata,coxartroza bilaterala,o actinomicoza ,o rana deschisa de 5 ani,pe coapsa stanga,glicemie tip 2.Imi cunosc deja organismul,stiu sa traiesc cu toate bolile.In toti acesti ani,durerile osoase mi-au ingreunat viata. Cancerul nu a mai aparut din nou,sunt deja destule alte boli care ma distrug.Am avut dureri si la articulatiile soldului,in genunci,dar in rest nu m-au durut.
De un an am inceput sa fac febra,in intervale de timp variate,odata pe luna,apoi de doua ori,acum deja intr-o luna cam de trei ori am cate 2 zile cu febra mica 37-38.Febra se asociaza cu durerile umerilor,a coatelor,ma dor genunchi,cel mai rau insa mainile,care s-au deformat,am articulatii dureroase si deformate. Am fost la cardiologie pt.ca am inceput sa am palpitatii,tahicardie,o tensiune scazuta 100/60.am anemie destul de grava.Sunt slabita,ametesc si am deja si dureri de cap. Singura nu mai pot merge.V-am scris de rana deschisa.Aceasta este de 5 ani,a crescut dintr-un ,,furuncul,,atunci am fost peste tot cu ea,dupa analize s-a generalizat ca este o infectie cu streptococi.Repede mi-a dat niste vaccinuri,de la care frumusel s-a dezvoltat rana mica intr-o infectie severa.De atunci,au vazut-o fiecare dintre specialistii la care merg pentru restul bolilor,dar nimeni nu s-a ,,bagat,, cum se spune.Eu singura si medicul meu de famile cu antibiotice si pansamente naturiste am reusit sa o tinem sub ,,control,, si a pornit si inchiderea,incetisor.Restul bolilor au fost tratate de specialisti.Un lucru este permanent si din ce in ce mai puternic.Durerea oaselor.acum mult mai intensa.Ce este interesant,ca acum 16 ani cand s-a depistat cancerul de col uterin eu m-am prezentat la analize medicale pt.ca am avut dureri osoase puternice,in piciorul stang.
Atunci mi-au zis ca de la cancer.
Acum insa dupa sfatul medicului meu de familie,am aratat rana unui chirurg,care imediat a spus ca este cancer.Mai bine zis este o metastaza.Si ca e inoperabil.Mijlocul ranii este altfel cum a fost pana acum,dar avea deja atate ,,forme,, incat de si o pansez zilnic de doua ori,eu nu i-am acordat mai multa atentie.Niciodata nu m-am gandit la rana ca una canceroasa,pentru ca de fiecare data cand i-am aratat dermatologului am intrebat,nu poate fi cancer?Raspunsul a fost ,nu.
Si sa fie si mai frumos,in aprilie am facut PetCT,unde am iesit bine,oncologul mi-a spus sa vin peste sase luni eventual daca sunt ingrijorata,dealtfel totul e bine.Atunci cum?In 5 luni deodata apare din nou?
De frica,am facut o radiografie a femurului,deasupra acestuia este rana,pe coapsa stanga sus.
Rezultatul:Osteoporoza generalizata cu ingustarea periostului.In 1/3 medie femurala,se evidentiaza o zona de scadere accentuata a structurii osoase de aprox 40/15mm,bine delimitatacu aspect de osteoliza?chist osos?fara intreruperea periostului.
Am un VSH crescut 46/90mg/dl,proteina C reactiva este intens pozitiva,am si anemie.,fibrinogemie 500mg/dl,aslo mai mare de 200 UI/ml,calciu seric total 8.23mg/dl,
Oncologul meu e plecat.Nu mai pot astepta,macar ceva trebuie sa aflu.Pot trimite poze despre rana si am facut si fotografia radiografiei.
Sunt intr-o situatie dificila si disperata.Locuiesc intr-un sat mic,izolat.Scriu de oncologul meu,cine de fapt,ma consulta doar de 6 luni,de cand doctorita mea e in franta.Este un tanar ambitios si chiar a incercat sa ma ajute .Acum insa nu stiu ce sa mai cred.Zilele trec si eu sunt din ce in ce mai rau.
Va rog ajutati-ma unde sa pornesc,unde gasesc pe cineva bun,nu conteaza daca nu e din Bihor.Doar sa aiba rabdare,sa nu se sperie de cazul meu,caci am un dosar de analize.
Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Poate fi metastaza-daca aveti rabdare sa cititi"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

ar fi necesar sa consultati un medic reumatolog (reumatologia studiaza bolile musculo-scheletale, inclusiv osteoporoza),pentru un examen clinic specific ( depisteaza aspectul articulatiilor, mobilitatea acestora, posibile modificari artrozice ale mainilor, sau de alta natura ca intr- o guta, poliartrita reumatoida, condrocalcinoza)) ; poate indica un set de analize specifice (vsh, crp, factor reumatoid, acid uric etc) si investigatii suplimentare (osteodensitometrie in vederea initierii terapiei antiosteoporotice - antiresorbtive sau osteoformatoare, menopauza indusa precoce fiind o cauza de aparitie a osteoporozei).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Cancer.

Inscrie-te aici!
Advertisement
ioana (acum 11 ani)

incercati sa vorbiti si cu un medic de boli infectioase, poate sa fie si datorita actinomicozei care netratata corect avanseaza in timp, putandu-se manifesta cu spuneti dvs, inclusiv cu formatiuni tumorale asemanatoare cu tumorile canceroase, fara a fi insa cancer (diferenta o face ex histopatologic)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Elena (acum 7 ani)

In corpul tau presupun ca e un dezechilibru sau la nivel hormonal sau la alt nivel care provoaca reactii in lant la diferite nivele. Dar nu fi ingrijorata solutia exista in natura pe care Domnul nostru ne-a lasat-o!
Fiecare structura din corpul nostru fie la nivel de sisteme,sau la nivel structural:muschi,tendoane,oase sunt constituite din saruri minerale:Ca,Mg Zn,Mn,Ph .....In lipsa unora din ele sau in cazul cand organismul nu le poate absorbi sau metaboliza se produce acest dezechilibru. Din moment ce restabilim echilibrul asta la nivel nutritional organismul isi regaseste mecanismele de aparare si sistemul imunitar isi face bine treaba si nimiceste orice celula nefasta. Pe scurt e bine de facut sucuri din plante salbatice comestibile care vor remineraliza toate sistemele ca fiecare sa functioneze bine:Urzica si vie si moarta,Coada calului, Papadie, Cicoare, Armurariu si multe altele.Unele merge la suc daca nu ai strocator electric merge si prin masina de tocat carne. Altele care nu-s suculente se fac infuzii. Argila verde de asemeni e buna pe net gasesti inform cum sa folosesti. In mancare e bine daca poti sa cumperi :lamai, turmeric(curcuma+piper negru)care apara de cancer. Clorofila din sucurile verzi nu numai ca e o bomba nutritionala care hraneste cu adevarat corpul intreg, dar si opreste dezvoltarea cancerului! Anume aceasta clorofila face oasele elefantului si calului atat de puternice,ei nu maninca lactate ca sa-si faca Ca! Otetul de mere e si el f bun contra osteoporozei. Infometarile si ele aduc rezultate f bune in lupta contra cancerului, pune in cautare orice din ce am scris si te convingi.Cancerul se dezvolta bine in mediu acid adica cand mancam dulciuri, paine sau cereale,carnuri la t° ridicate. Cum vei trece la vegetale:legume si fructe e posibil sa ai reactia de curatire a toxinelor peste cateva zile, dar in schimb pe urma vei recastiga sanatatea si vei multumi Domnului in fiecare zi pentru darul vietii!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.