Clickmed
programare rapida la medic

Poate Flucoric dauna ficatului? raspuns medic

Candidoza
Intrebare postata de Maria1991 cu 12 ani in urma

Buna seara! Pana acum cateva zile am avut niste mancarimi vaginale. M-am dat cu Lomexin crema dimineata si seara timp de 5 zile, si am luat un medicament(Flucoric) (care se administreaza pe cale orala). Am inteles ca peste o saptamana de la administrarea medicamentului, trebuie sa-l iau din nou. Pe langa asta, mi s-a spus ca e foarte puternic si-mi poate dauna ficatului.Apoi mi s-a recomandat si essentiale forte N, pe care le iau de 3 zile. Desi mi s-a spus ca trebuie sa iau cel putin 5 zile, mi se pare totusi prea mult, asa ca azi am incetat sa le mai au. Nu stiu ce sa fac. Sincer, nu stiu cat de beneficice sunt organismului meu din moment ce sunt sanatoasa.
Asa ca va intreb, d-voastra ce credeti? Ar trebui sa continui sa le iau?
Iar crema Lomexin trebuie sa o folosesc si dupa o sapt, cand iau Flucoric?
Multumesc pentru un posibil raspuns!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Poate Flucoric dauna ficatului?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Lomexin este un antifuncgic indicat in infectiile candidozice, genitale in acest caz. Sub tratamentul cu Flucoric, urmat conform recomandarilor medicului dermatolog , ar fi necesara monitorizarea functiei hepatice prin teste de sange specifice (transaminaze hepatice)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Candidoza.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Andreea (acum 8 ani)

Eu si iubitul meu am primit flucoric si lomexin in urma unei vaginite nespecifice...prietenul meu a inceput sa-l ia,imediat cum a luat prima pastila de flucoric,ka cateva ore noaptea a facut o criza de ficat,dureri foarte mari,intepaturi si respiratie ingreunata ,azi a trebuit sa ia a doua pastila,la interval de 7 zile,are 30 de minute de cand a luat-o si deja au inceput durerile de ficat.nu stiu ce sa fac...sa-i linistesc durerea,in plus de maine ar trebui sa incep si eu tratamentul insa mie teama pentru ca eu iau si tegretol,substanta de baza fiind carbamazepina,farmacista si dr ginecolog au spus ca e ok si le.pot lua,pentru ca nu reactioneaza cu acest medicament,dar totusi mie teama si pana ajung la neurologul meu,as dori un sfat,mai ales ca este si weekend.multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.