Clickmed
programare rapida la medic

Hernie de disc cervicala raspuns medic

Hernie de disc
Intrebare postata de zamfirelena cu 12 ani in urma

Buna ziua.Tatal meu are 55 de ani si a fost diagnosticat cu hernie de disc cervicala. i s''au pescris urmatoarele medicamente:TANDOR injectabil si pastile,NEXIUM,ARCOXIA,MIDOCALMIN,MILGAMMA si unele unguiente pt a mai ameliora durerea. Dupa 2 saptamani durerile nu au disparut(dureri de cap foarte accentuate,amortirea mainii stangi),durerile se accentueaza mai ales seara. Va rog sa ma sfatuiti ce am mai putea face ca sa obtinem un rezultat mai bun. Va multumesc. Elena Zamfir

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Hernie de disc cervicala"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Mihaela22120678 (acum 12 ani)

Mergeti la un reumatolog/BFT si incercati sa faceti fizioterapie. Interventia chirurgicala trebuie sa fie ultima optiune. Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Mihaela22120678
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Mihaela22120678
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

pentru stabilirea unui diagnostic cert de hernie cervicala este necesara efectuarea unui RMN coloana cervicala ce poate vizualiza modificarile nucleului pulpos , eventualele compresiuni la nivelul radacinolor nervoase cervicale (ce se exprima prin amorteli). poate fi necesara efectuarea unui studiu de conducere pentru nervii membrului superior (brat, antebrat, mana), acestea fiind recomandate de medicul specialist reumatolog, ce poate institui un tratament suplimentar. ar trebui continuat tratamentul cu antiinflamatoare nonsteroidiene , antialgice, musculorelaxante conform prescriptiei si fizioterapie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Hernie de disc.

Inscrie-te aici!
zamfirelena (acum 12 ani)

Multumesc foarte mult pentru raspunsul dumneavoastra

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de zamfirelena
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de zamfirelena
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mihaela77 (acum 10 ani)

Buna ziua,
Lucrez la un magazin alimentar cu contract pe perioada nedeterminata. Mi-a venit rau la service, am fost la spital mi s-a spus ca am torticollis, dar in urma rmn- ului am fost diagnosticata cu hernie de disc cervicala. Am avut concediu medical 20 de zile. Ca sa ma intorc la servici patronal mi-a spus ca trebuie sa aduc de la medical de familie ca sunt apta de munca. Medicul de familie nu imi da spunind ca nu are cum si mi-a spus ca numai medical de la medicina muncii poate sa imi deie. Problema este ca fiind frig eu nu ma simt bine si nu pot sa stau mult in picioare. la servici am un program de 16 ore, o zi da una nu, este frig, si am mult de carat Marfa, exact ce medical mi-a recomandat sa ma feresc. Nu stiu ce sa fac ca sa nu ramin fara nici un venit. Ce pot sa fac in conditiile astea?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.