Clickmed
programare rapida la medic

Sunt insarcinata? raspuns medic

Sarcina
Intrebare postata de cristina1366 cu 12 ani in urma

Buna fetele.Am si eu o problema si sper sa primesc un raspuns pentru ca sunt foarte confuza:
De 2 saptamani am stare de greata aproape permanent , zi sau noapte, dureri abdominale din cand in cand,ameteli si mai ales ma apuca niste pofte cateodata , eu nefiind pofticioasa de felul meu. M-am gandit ca as putea fi insarcinata, dar dimineata am facut un test si a iesit negativ.Azi m-au apucat si dureri abdominale ,cred ca mai mult o apasare foarte rar si am scurgeri rosiatice din cand in cand in cantitate mica.. Mentionez ca azi ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia . Acum totusi nu-mi explic greturile astea permanente si starile de ameteala.
De protejat nu ne protejam pentru ca ne dorim un copil si as fi tare bucuroasa daca asta ar fi motivul dar totusi testul a iesit negativ.Sau e prea devreme pentru a face un test de sarcina ? Mentionez ca nu am un ciclu regulat asa ca nu prea am cum sa calculez prima zi de intarziere .Totusi luna trecuta stiu ca pe 16 mi-a venit.
Am sa ajung si la medic pentru un consult dar m-a programat pe joi si pana atunci cam stau in stres.
Va multumesc .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sunt insarcinata?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

un test de sarcina din urina sau sange se va pozitiva la 7-10 zile de la contactul sexual, posibil fecundant (daca fecundatia s-a realizat in perioada optima, a ovulatiei) si va depista prezenta hormonului gonadotropina corionica (HCG) sau o valoare a concentratiei sale din sange.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.