Clickmed
programare rapida la medic

Va rog ajutati-ma raspuns medic

Durere gat
Intrebare postata de roberta66 cu 12 ani in urma

Sunt in spania si de 1 luna si jumatate am probleme cu maseaua de minte pt care suport mari dureri de cap.Am fost la medici stomatologi ca sa mi-l extraga si inca tot nu am scapat de masea...motivul care mi-au zis medicii ca e inflamat.Credeti ca dupa 70 bucati de antibiotic Amoxicilina 1000mg si 40 de bucati de ibuprofen 600mg sa mai fie inflamat?????toate aceste tratamente mi-a dat medicul stomatolog si de parca nu am luat destul antibiotic mi-a mai trecut inca 24 de bucati de ROVAMICYNE .cateodata am palpitatii la inima si ma gandesc ca poate de la atata antibiotice.Ce credeti ca pot sa am.si pentru ce nu vrea sa imi faca extractia la masea?medicul zice ca e inflamat dar eu nu vad gingia sa fie rosie numai in gat se vede ca am ceva rosu si nu stiu ce poate sa fie.Am dureri de cap insuportabile si ma doare si maseaua nici nu mai stiu ce medicament sa mai iau.Acuma am tratament pana vineri cu Rovamicyne si mi-e frica ca nici vineri nu imi va extrage maseaua...Alt medic nu mai exista in apropiere si nu stiu ce sa fac.Ma gandesc ca poate am cancer si nu vrea sa imi spuna medicul dar totusi macar sa imi zica de ce nu extrage maseaua...poate sa fie ceva problema daca e inflamat si mi-l extraga cum sustine medicul ca nu poate si nu poate!!!!VA ROG DATI-MI UN SFAT CE SA FAC CA M-AM SATURAT DE ATATA DURERE SI ANTIBIOTICE..!!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Va rog ajutati-ma"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

trebuie sa va adresati medicului stomatolog (poate un al doilea) pentru a trata afectarea molarului 3 (maseaua de minte); ar fi necesar sa efectuati si o radiografie dentara , si eventual o extractie dentara sub anestezie locala.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Durere gat.

Inscrie-te aici!
Advertisement
florin (acum 10 ani)

buna ziua ,azi am extras incisivul superior dupa ce am avut gingia inflamata si puroi la ea,si in prezent si infectie la dintele extras, spunetimi este normal sami sangereze locul ore in sir (4-5 ore pana acum nu stiu de aici in colo) dupa extractie , eu sunt mai slab de gingii si cand ma spalam pe dinti inainte imi curgea sange din gingii si chiar daca apasam un pic mai tare pe gingie ,dar amite acuma cand a ramas ditamai golu in gingie , si ma si doare acolo.va rog ajutati-ma ca imi este frica .!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.