Clickmed
programare rapida la medic

Urinat des raspuns medic

Incontinenta urinara
Intrebare postata de nel05 cu 12 ani in urma

Buna ziua,
In 2006 am fost diagnosticat cu carcinom urotelial de grad inalt infiltrat subepitelial
s-a facut rezectia dupa care am trecut la tratamentul cu BCG timp de 36 luni(prima data 6 instilatii dupa care cite 3 instilatii cistoscopie,TAC de doua ori pe an)anul acesta la controlul din martie am avut recidiva, in aprile am facut TURBT si mapping vesical rezultatul histologic:carcinom urotelial papilar si solid de grad inalt infiltrat subepiteliel si cistita cronica polipoida o saptamina am stat cu cateterul vezical cind l-am scos am facut o prostatita am tratat-o 10 zile cu ceftriaxonà 1g 1/12 ore dupa citeva zile au inceput urinari cu arsuri si dese am facut urocultura a iesit
e-coli din nou 10 zile de levofloxacina 500mg 1/12 ore,in iunie am facut din nou TURBT II look la examenul histologic nu a mai iesit nimic doar cistita cronica activa si eroziva.TAC-ul a iesit negativ vezica prezinta peretii neregolari.Am inceput din nou terapia cu BCG am facut 6 instilatii dupa fiecare instilatie urinam des,putin nevoie imediata cu dureri si usturimi in zona pubiana timp de 2-3 zile iau si 3pastile/zi de flavosat cu propifenazona 200mg cu 250 mg,cind am dureri,dar farà efect in rest urinez la o ora o ora si 30 minute inclusiv noaptea cite 100-125ml urina si simt nevoia imediata de a urina jetul e normal farà intreruperi citeodata cu arsuri cind nu beau lichide am facut sumar de urina si urocultura e negatiavà mentionez ca sufàr si de guta iau alopurinol 300mg/zi si consum multe lichide,ceai de merisor.Spuneti-mi va rog ce sa mai iau sa scap de senzatia de urinat imediat si des?
Va multumesc mult.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Urinat des"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Ar putea fi vorba de o vezica hiperactiva .Exista o triada simptomatica ce sugereaza prezenta vezicii hiperactive: mictiuni frecvente, imperiozitate de urinare, incontinenta urinara (cu golirea partiala sau totala).
Managementul vezicii hiperactive include un aspect comportamental (modularea obiceiurilor legate de consumul de lichide, gestionarea stresului etc.), unul farmacologic si unul bazat pe fizioterapie (exercitiile perineale recomandate pentru reeducarea mictiunii fiind cel mai bun exemplu). Se pot indica medicamente antimuscarinice ce inhiba activitatea detrusorului (muschiul vezicii urinare) via acetilcolina .
Va sfatuiesc sa consultati medicul specialist urolog.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Incontinenta urinara.

Inscrie-te aici!
Advertisement
nel05 (acum 12 ani)

Và multumesc mult pt raspuns de citeva zile am inceput sa iau ceva naturist Cystitis
multà sànàtate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nel05
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nel05
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11618521378 (acum 3 ani)

Bună seara. Si eu sunt cam in aceeasi situatie cu dumneavoastră. Fac tratament cu BCG de doi ani. Dupa ultimul tratament de 3 fiole BCG la o săptămână administrate intravezical una de alta, am niste usturimi chiar dureri as spune când urinez foarte piteenice. Urinez foarte des, cam la o ora -o ora jumatate in cantități mici si cu nevoie urgentă atunci cand ma scăpa. Stiu ca a trecut mult timp de când ati postat problema dv, dar dacă cumva citiți comentariul meu as sori să-mi spuneți cum a mai evoluat , ce s-a mai întâmplat de acum 9 ani încoace cu vezica dv.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11618521378
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11618521378
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.