Clickmed
programare rapida la medic

Pete maronii

Boli de piele
Intrebare postata de prietenie_ms cu 12 ani in urma

Buna ziua,
mi-au aparut de ceva vreme cateva pete de culoare maro pe fata mai exact pe pometi .Sunt inestetice si vad ca se extind.Ce pot face in acest sens...?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pete maronii"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

elena moraru (acum 12 ani)

Si eu am avut ceva pete maro pe fata si am folosit crema Glycon (oferita de Clinica de Chirurgie Estetica - Medestet, Str. N.Pascaly nr.7, Cluj-Napoca, condusa de prof.dr.Toma Mugea-Cluj) si au disparut. La folosirea cremei trebuie respectate indicatiile de utilizare Acum se poate comanda prin posta. Vezi detalii pe internet la www.glycon.ro

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elena (acum 8 ani)

D-na. doctor,am 63 ani,siam pete maronii pe maini de multi ani iar acum am observat ca au aparut cateva si pe fata.Unii spun ca sant de la soare,altii ca sant de la ficat,care este adevarul si cum pot scapa de ele?Va rog foarte mult sa-mi spuneti si daca nu cer prea mult mai am o problema: care ma deranjeaza mai mult ca prima.Am o roseata usor vizibila acum dar acentuata vara, la baza gatului care tinde sa se ridice pe lateral si catre fata, cum se numeste? si va rog indicati-mi un tratament si pentru aceasta.Va rog mult si va multumesc.Sanatate multa va doresc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.