Clickmed
programare rapida la medic

Analize hormonale

Dezechilibrele hormonale
Intrebare postata de coraramo24 cu 12 ani in urma

Ne dorim foarte mult un copilas si de an de zile am incercat dar din pacate fara reusita. Am inceput sa facem analize sotul meu spermograma iar eu analize hormonale si alte analize care mi-a recomandat d-ul dr ginecolog. Sotului meu i-a iesit un pic modificata spermograma mobilitate scazuta dar dr a zis ca daca face un tratament cu vitamine si minerale si cu un energizant pe zi nu e nici o problema. Problema cred ca e la mine am facut toate analizele cmv toxoplasma si mai multe analize care au iesit bune mai putin cele hormonale prolactina 35.74 limita superioara fiind 35 si respectiv progesteronul 28 limita superioara fiind 20 la acel laborator, in perioada in care am recoltat analizele faceam tratament cu flamexin si zinnat 250 mg crede-ti ca acel tratament a putut influenta rezultatele analizelor? Mentionez ca in urma cu 2 luni am facut tratament cu duphaston 2cp/zi 10 zile/luna timp de 4 luni la recomandarea medicului ginecolog fara a face analize din cauza amenoreei si ovarelor polichistice. Va rog din suflet sa-mi raspunde-ti cat mai curand pentru ca mi-am facut programare la ginecolog abia peste 2 saptamani si pana atnci sunt nerabdataoare sa aflu raspunsul dumneavoastra. Va multumesc anticipat Cu multa stima si respect! ps progesteron ziua 24
prolactina ziua 14
ciclul meu ac***a 33_35 zile

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Analize hormonale"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Flory (acum 12 ani)

Buna, si eu am aceeasi problema ca si tine si trebuie sa facem si noi aceste analize . Mie doctora mi-a spus sa nu maninc decit un mic dejun obisnuit si sa nu ma supar , sa nu fac sport , sa nu fumez in diminetile in care merg la testele de singe , adica sa nu influientez organismul cu nimic in acele dimineti pentru ca orice mininc , beau sau fac poate influienta hormonii . Asa ca eu cred ca si medicamentele pot influienta hormonii.
Parerea mea e ca noi singure ne putem vindeca de aceasta inferititate daca ne dorim din tot sufletul un copil si gindim pozitiv si avem incredere in Dumnezeu. Incearca sa te gindesti zi de zi in sinea ta ca hormonii se echilibreaza si ca vei ramine insarcinata in curind si o sa vezi ca va fi asa. Puterea vindecatoare e in noi. Eu asa am scapat de multe boli sau le tin in friu.Doamne ajuta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
coraramo24 (acum 12 ani)

Mersi de incurajari Flory am ajuns intr-un final mai repede la gineco si mi-a spus ca progesteronul marit e din cauza duphastonului pe care l-am luat chiar daca l-am intrerupt de 2 luni se elimina mai greu din organism, dar prolactina se uita asa mirat la mine m-a intrebat daca am dureri de cap inainte de ciclu i-am raspuns ca nu si...... atat Mi-a dat stimulent ovarian cu clostilbegyt din ziua 8-13 ciclu 1cp/zi 5 zile pe luna sa fac teste de ovulatie in zilele 15 17 19 si daca nu ovulez sa merg din nou la el , ceea ce ma intriga e ca am chisturi ovariene si in prospect e mentionat la CI chisturi ovariene nu mai inteleg nimic sunt intr-o ceata totala nici nu stiu ce sa fac.Doamne ajuta nu mai ramane decat sa ne incredem cu totul in Dumnezeu si sa speram.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de coraramo24
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de coraramo24
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.