Clickmed
programare rapida la medic

Poate fi tbc? raspuns medic

Boli respiratorii
Intrebare postata de miha790 cu 12 ani in urma

Acum o saptamina am facut amigdalita dar in decembrie 2009 am fost suspecta de tbc, de atunci am inebunit, orice simt imi trec tot felu de idei sa nu fie tbc, am luat si distonocalm si magnerot la sfatul medicului dar toate e bune si frmoase pana racesc si iara imi vin idei cu tbc, dar sa revin la intrebarea mea medicul de familie mia zis ca am amigdalita ma durea gatul tuseam si ma durea spatele cu durerea de spate am ramas de cand am fost suspecta de tbc medicul mia prescris azitromicina de 500 3 zile si mucosin tablete adar dupa cateva zile a revenit durerea de gat fiind sambata am luat augumentin luni m-am prezentat la medioc mia zis sa continui pana termin cutia dar mai am o problema daca meerg pana la magazin cu bicicleta cand ajung la magazin toata transpir in spate , pe piept, noaptea nu transpir, tusa a trecut doar cand si cand tusesc, si nu stiu mie teama sa nu fie tbc.De ce transpir? de ce de fiecare data cand racesc sau fac amigdalita ma doare spatele daca imi este rece, ma doare spatele si de multe ori simt o durere sus la baza plaminului exact unde mia zis k e pata pe plamini si credeau k am tbc dar nu a fost tbc a fot doar pneumonie, va multumesc si astept raspuns, ultimul film l-am facut acum 1 an si 3 luni

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Poate fi tbc?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Medic Epuran MMedic Epuran este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Simptomele descrise de d-vs sunt comune în orice tip de viroză, important este ca acestea să nu persiste mai mult de 3 - 4 săptămâni. În cazul în care se întâmplă acest lucru este recomandată efectuarea unei radiografii pulmonare

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic Epuran
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic Epuran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli respiratorii.

Inscrie-te aici!
TataNicu (acum 12 ani)

Ati scazut in greutate?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.