Clickmed
programare rapida la medic

PROTUZIE LOMBARA

Hernie de disc
Intrebare postata de petricaharja cu 12 ani in urma

IN 2007 AM FOST DIAGNOSTICAT CU PROTUZIE DISCALA L4-L5 SI ACUM IMI AMORTESC PICIOARELE .
CE MA INDEMNATI SA FAC? ( FARA OPERATIE CHIRURGICALA)
PETRICA HARJA
BACAU 0740801514

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "PROTUZIE LOMBARA"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

mary (acum 12 ani)

Sunt Mary din Buc am vb la tel .va scriu medicamentele care le-am luat si care m-au mai ajutat cat de cat Arcocsia de 60 (concentratia )exista si de 90 ...1/zi nu mai mult de 10 zile in luna impreuna cu Omez pansament pt stomac ,Gabaran de 300 (concentratia mai mica pt ca este si de 400)1sau 2/zi timp de 30 de zile la indicatia medicului neurolog (daca nu aveti o fisa la neurologie sa va faceti pt ca puteti lua compensate aceste medicamente si cu trimitere de la dansu puteti plati mai putin la un RMN cam la jumatate )am mai luat Xefo Rapid dar la fel nu mai mult de 10 zile si nu luati doua tipuri de antiinflamatoare deodata de ex si xefo si arcocsia sunt antiinflamatoare .apoi ceva care naturist Neuromion 3/zi o luna in combinatie cu Milgama N 2/zi o luna de zile (sunt vitamine B) ..daca vi se va recomanda cumva Dexametazona injectabil sa nu faceti pt au efecte adverse .unguente locale si tot ce v-am recomandat legat de recuperarea medicala ,masaj ,kineto (programul Williams )si multa atentie pt a tine afectiunea sub control ca sa nu evolueze.sanatate multa si daca aveti nevoie de vreun sfat cu mare placere .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.