Clickmed
programare rapida la medic

Sindromul temperomandibular

Oase si articulatii
Intrebare postata de popica87 cu 12 ani in urma

Am mai scris intr-un topic da vad ca nimeni nu poate sa imi raspunda si nu stiu de ce;problema este urmatoarea:sufar de sindromul articulatiei temporomandibulare iar in acea zona cand deschid maxilarul se aud un fel de trosnituri(ca si cum se freaca cartilagiu de cartilagiu) si a inceput sa fie deranjant dar nu ma doare cand mananc sau deschid gura,sindrom manifestat cu o usoara crestere a osului mandibulei din acea zona;intrebare:se poate opera acest defect ca de retras sigur nu se va retrage pt ..adica o o indepartare chirurgicala a surplusului de os.daca da cam cat m-ar costa aceasta operatie prin desfacere a zonei(pe ambele parti).Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sindromul temperomandibular"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

popica87 (acum 12 ani)

imi cer scuze pt inexactitate(m-am grabit) :sindromul temporomandibular

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de popica87
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de popica87
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
popica87 (acum 12 ani)

revin..lucrurile stau in urmatorul fel:am fost la radiologie si am facut cliseu pt ambele parti ale oaselor temporomandibulare.cauza:lipsa unor masele;am inceput sa imi fac dantura de la A la Z,tot(intr-o luna e gata),tin sa precizez ca aceste oase nu prezinta leziuni.problema se pune ca doctorul(si stomatologul) de acolo mi-a spus ca aceste oase o sa isi revina in timp(cel putin un an-doi,dar nu cred,nu au unde sa se retraga)dar eu simt ca nu mai suport...aceste oase temporomandibulare ma jeneaza mereu,le simt umflate,sunt crescute aiurea,pocnesc etc....iau antinflamatoare,am pus gheata etc etc,am dormit numai pe spate,am mancat numai moale,deci tot ce este posibil...dar degeaba;problema se pune ca nu mai rezist nici o luna-doua,pur si simplu am inceput sa cedez psihic,parintii nici nu vor sa auda de operatie....as dori sa stiu daca aceste oase pot fi operate si daca da cam cat ar costa o asemenea operatie(macar un mesaj privat va rog).va rog sa ma ajutati..pur si simplu am inceput sa cedez psihic,nu mai rezist 2 luni dapai 1-2 ani

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de popica87
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de popica87
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.