Clickmed
programare rapida la medic

Putin speriat,astept un raspuns cat de repede posibil raspuns medic

Hemoroizi
Intrebare postata de toniiorgos cu 12 ani in urma

Buna,ma numesc Toni sunt in varsta de 25 ani,am o problema mare,de o saptamana de zile ies foarde des la toaleta si de 4 ori pe zi (diaree) si de multe ori doar zeama galbuie,iar cand ma sterg este sange pe hartie,de mic copil am hemoroizii,nu am avut probleme mari,uneori vara cand stateam pe bordura apareau dureri,dar cu apa fierbinte trecea,ieri am descoperit ca la anus mi-a iesit ceva tare ca piatra de dimensiune mica ca o bila de pistol de jucarie,lucru pe race nu am mai avut si din cate stiu nici hemoroid nu este,asa nu ma doare,doar cand ma sterg sau daca il ating apare o senzatie nasoala o durere mica undeva inauntru,ce poate fi?mentionez ca nu pot merge la un cabinet medical,ma aflu inafara tari

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Putin speriat,astept un raspuns cat de repede posibil"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Mihaela22120678 (acum 12 ani)

Este o problema cu diareea, daca persista s-ar putea sa va deshidratati. Poate sa fie o toxiinfectie alimentara. Mergeti neaparat la medic, de preferat de boli infectioase, chiar daca sunteti inafara tarii, poate au si acolo urgente, nu? Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Mihaela22120678
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Mihaela22120678
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Medic Epuran MMedic Epuran este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Cel mai probabil acea umflătură descrisă de d-vs ar putea fi un hemoroid extern. Ar fi indicat consultul unui medic specialist (proctolog). Pentru mai multe detalii (legate de simptomatologie, profilaxie, tratament, etc.) despre aceste dilataţii varicoase puteţi accesa siteul ˝sfatulmedicului.ro˝

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic Epuran
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic Epuran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.