Clickmed
programare rapida la medic

Crapaturi pe limba

Afectiunile cavitatii bucale
Intrebare postata de mikata-chan cu 12 ani in urma

Buna ziua. De ceva timp am observat pe limba multe crapaturi care din ce in ce se adancesc mai mult. Nu ma doare dar cand mananc mancaruri piperate sau foarte sarate am o senzatie de iritare. Dimineata, pe limba apar niste pete albicoase, dar dupa ce m-am spalat pe dinti si mananc, acestea dispar. Am fost la un control mai de mult si mi s-a spus ca am candida si sa folosesc Bioparox de 2-3 ori pe zi. De cate ori l-am folosit, nu am vazut nici un rezultat. Care este problema cu limba mea?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Crapaturi pe limba"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Utilizator11571398856 (acum 4 ani)

Buna ! Am exact aceiasi problema, stiu ca ai posttat in 2011, dar as vrea sa te rog daca poti si iti mai aduci aminte, ce era si cum ai rezolvat. Multumesc !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11571398856
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11571398856
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Utilizator11580227425 (acum 4 ani)

Buna .sper ca cineva ma poate ajuta si pe mine.am si eu o probl.cu limba.🙆😞😞de cateva luni am opservat ca mi.a aparut o taietaura pe mijlocul limbii.ulterior si pe laterale.am fost la mai multi medici.dar nici unu nu ma ia in serios..imi zic ca nui nmk grav.cu timpul vad ca se adancesc.nu ma dor ,ustura nmk.e un pic albicioasa dim.si am urme de dinti pe ea dim.ma sperie ca crapatura care era pe mijloc se duce spre varful limbi.celle laterale se adancesc.nu stiu ce sa fc.nici care e cauza.mi.s.au dat dor niste vitamine k fier si b12,6.dar nici un efect.ma puteti ajuta va rog sant disperata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11580227425
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11580227425
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator21609976022 (acum 3 ani)

buna seara, ati rezolvat aceasta problema?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21609976022
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21609976022
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.