Clickmed
programare rapida la medic

Buna seara raspuns medic

Diverse
Intrebare postata de ellapc99 cu 12 ani in urma

Am si eu o micuta problema am 32 ani si de 1 saptamna tusesc foarte tare acum imi curge si nasul si am dureri de cap am tuse productiva si de cateva zile am observat ca m-am incarcat foarte tare pe piept si cand obosesc respir foarte greu din lipsa baniilor am reusit sa cumpar doar paracetamol si sa beau foarte multe ceaiuri de ceapa de lamaie de tei ce as putea sa iau sa scap de tuse ?va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna seara"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Georgescu Cristian MDr. Georgescu Cristian este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

buna ziua,

din intrebarea de mai sus nu am inteles daca dumneavoastra doriti un remediu naturist pentru tuse (datorita situatiei financiare) sau un medicament.
daca este vorba despre medicament, aici nu putem face reclama, dar la farmacie exista o ''oferta'' vasta de astfel de produse expectorante/antitusive/etc. si le puteti alege in functie de pret, deoarece sunt fara reteta.
totusi, este de recomandat si un consult medical pentru a preveni eventualele complicatii in lipsa unui tratament corect, incepand cu medicul de familie, deoarece aici pe internet, mai multe detalii nu putem afla despre dumneavoastra (un motiv in plus pentru care nu va putem prescrie medicamente aici)

va urez o zi buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Diverse.

Inscrie-te aici!
ellapc99 (acum 12 ani)

ca remediu naturist ce as putea lua? va multumesc pentru atentia acordata
o zi placuta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ellapc99
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ellapc99
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.