Clickmed
programare rapida la medic

Penis mic in stare fleasca 3 cm raspuns medic

Disfunctii sexuale masculine Corpii cavernosi ai penisului
Intrebare postata de dan_moldovan cu 12 ani in urma

In stare fleasca este de 3 cm, in stare normala este de 13 cm lungime si 3 cm circumferinta, este normal sa fie de 3 cm in stare fleasca?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Penis mic in stare fleasca 3 cm"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (56)

google (acum 12 ani)

Marimea penisului
dragoste iubire Marimea sexului: obsesia barbatilor
Dupa cum ne spun specialistii, 25% dintre barbatii care cer o consultatie de specialitate pentru o problema sexuala se plang ca au un penis prea mic. O teama care isi are radacina in copilarie si care poate "umbri" viata sexuala, cand de fapt aproape toti dintre acesti barbati au un sex de marime perfect normala.
Idealul barbatilor nu a fost insa dintotdeauna lungimea penisului. Dimpotriva chiar, pentru vechii greci un barbat viril trebuia sa fie inzestrat cu un sex mic. Aristotel spunea chiar ca un organ prea lung este sinonim cu sterilitatea! Chiar si azi, la indienii Desana-Tukano din Columbia, numai barbatii al caror sex este de "marimea unei pasari colibri" pot accede la un statut social onorabil (a se citi "Penisul de-a lungul timpului"). Totusi, in ziua de azi in Occident, barbatii asociaza frecvent marimea sexului cu puterea sexuala, chiar daca intre cele doua nu exista nici o legatura: in general, pe femei nu le prea intereseaza lungimea penisului. Vorba aceea: "mica, dar vesela"!
Ce influenteaza lungimea?

Pentru reclama in acest loc acceseaza pagina urmatoare. Click aici

Penisul se dezvolta pe toata perioada de crestere a baiatului. Este asadar inutil sa-ti faci griji sau sa te compari cu ceilalti colegi: trebuie sa astepti sa implinesti 17 sau 18 ani si abia atunci vei putea vorbi de o lungime definitiva! Astfel, sexul normal la bebelus se situeaza intre 3,1 si 3,5 cm (Throsev, 1969 - Flatau si altii, 1975) masurat in stare flasca, ne erectila. La doi ani ajunge la 4,7 cm si la 10 ani (Kleintich, 1979) la 5, 13 cm, la 6-13 cm intre 11 si 16 ani (Schonfeld si Beebe, 1942) pentru a atinge dupa acestia din urma, 13,3 cm la maturitate (in aceleasi conditii de masuratoare).
Cateva rezultate
In orice caz, asa cum exista barbati inalti sau scunzi, dupa cum unii poarta la picior 39, iar altii 46, tot astfel si sexul are forme si marimi diferite. Astfel, daca lungimea medie a membrului flasc (ne-erectil) este evaluata cu certitudine la 10,84 cm, aceasta cifra nu trebuie insa a fi interpretata de una singura. Trebuie sa se tina cont de o anumita marja care permite realizarea unui interval de normalitate mult mai apropiat de realitatea masculina. Marja este de 1,32.
Ceea ce inseamna ca doua treimi dintre organele sexuale masculine se situeaza intre 9,52 cm (adica 10,84-1,32) si 12,16 cm (adica 10,84 + 1,32). In stare de erectie, constatam ca media este de 15,11, iar cele doua treimi se situeaza intre 13,33 cm si 16,89 cm (restul de o treime situandu-se deasupra sau sub aceste limite). Circumferinta medie a penisului este de 12,8 cm cu o marja de 2,5 cm; astfel doua treimi se situeaza intre 10,3 cm si 15,3 cm in ceea ce priveste circumferinta.
Cifre... si iar cifre!
In rezumat, iata cateva referinte pe care nu trebuie sa le luati chiar "ad literam". Atentie, aceste cifre se refera la membre in erectie!
•8 cm: sub aceasta lungime se poate vorbi despre un micropenis. Nu afecteaza decat 3% dintre barbati. Se poate interveni, in acest caz, fie inainte de pubertate, fie dupa, pentru lungirea penisului.
•15 cm: media (15,11 cm mai exact).
•22 cm: calibrul oficial al actorului italian de filme porno, Rocco Siffredi.
45 cm: sexul cel mai lung din lume, masurat in anii ''70 si apartinand actorului din Jamaica, Log Dong Silver; insa se pare ca ar fi vorba despre o gluma!
Cresterea taliei sexului este posibila?
Dorinta unora de a avea un sex mai mare nu este o preocupare noua: in Kama Sutra, Vâtsyâyana ne spune ce trebuie facut pentru ca "linga sa se ingroase": folosirea unor perisori urzicatori ai unor insecte care traiesc in copaci! Astazi, metodele popuse pentru cresterea penisului au progresat considerabil, din fericire, si sunt cu mult mai putin traumatizante! Totusi, nu trebuie sa va asteptati la un miracol.
Chirurgia sexuala a luat avant in ultimii 7-8 ani. Insa trebuie sa distingem doua cazuri cu totul diferite: "La unii pacienti, interventia vine sa corecteze un micropenis. Este vorba in acest caz despre o chirurgie numita reparatorie... In acest caz, penisul prezinta, in afara de o lungime extrem de mica, niste probleme functionale. Al doilea caz se refera la acele situatii in care sexul barbatului are o lungime standard, iar interventia (pe care o suporta pacientul din punct de vedere financiar) tine mai degraba de chirurgia plastica.
Acest al doilea tip de pacient doreste pur si simplu sa-si mareasca lungimea penisului in stare ne-erectila pentru efectul vizual: este ceea ce noi numim "sindromul vestiarului". In ceea ce ma priveste, acest demers este identic cu acela pe care il urmeaza femeile care isi injecteaza sanii cu silicon pentru a fi mai voluminosi.".
Ce se poate face si care sunt rezultatele?
Pentru lungime
- "Decrosarea" penisului prin sectionarea ligamentelor suspensoare care unesc osul pubisului de corpii cavernosi (sub anestezie generala). Efectul acestui procedeu este "scoaterea in evidenta" a sexului. Rezultat benefic: + 2 centrimetri in medie la un membru in stare ne-erectila (dupa un studiu efectuat pe cadavre), stiindu-se ca rezultatul variaza de la pacient la pacient. Nu exista nici un efect estetic regretabil. Erectia este instabila intr-un caz din cinci, cu aproximatie. Atentie: penisul nu se mai mareste si in lungime in timpul erectiei.
- Introducerea unei proteze peniene semi-rigide: o interventie executata numai in cazurile de micropenis, si care permite, pe langa cei cativa centimetri in plus (prin alegerea unei proteze mai lungi), refacerea procesului erectil. Proteza se introduce pe intreaga durata a vietii in corpii cavernosi.
Pentru grosime
- Prelevarea de tesut adipos (grasime) din abdomen, de exemplu, ca si in cazul unei miniliposuctii (cu anestezie locala) si reinjectarea acestuia in membrana care acopera penisul, pe toata lungimea, in mod omogen (lipopenisculptura, penoplastie). Rezultat: intre 3 si 5 cm in plus de circumferinta. Interventia nu modifica erectia, cu atat mai mult cu cat se mareste partea "moale" a penisului.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
dan_moldovan (acum 12 ani)

ok, nu comentez faptul ca ar fi prea mic sunt multumit asa cum sunt, nu am precizat de la inceput, am 32 de ani si mi sa spus ca am hipogonadism primar (sunt tratat cu Nebido fiola una la 3 luni si Dostinex un sfert luni si joi). Doar ca mi se pare foarte mic in starea fleasca am vazut la alti in jur de 3 m circumferinta si 5-7 cm lungime, pe cand la bine e in jur de 3 cm lungime cu 2 circumferinta si vroiam sa stiu daca e normal sau se intampla ceva. Nu stiu in timp se va mai mari in urma tratamentului sau nu, urmez tratamentul cu Nebido de aproape 3 ani.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de dan_moldovan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de dan_moldovan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psihosexolog clinician MPsihosexolog clinician este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Stai liniștit! Nu ai nimic si nu e cazul sa te îngrijorezi! Sanatate!

WWW.SEX-MAN.RO

CENTRU DE DIAGNOSTIC SI TERAPIE SEXUALA (CDTS) ONLINE SI/SAU LA CABINET
Str. Eftimie Murgu nr. 2 Cluj-Napoca, tel. 0742885979, [email protected]
CENTRU (CDTS) detine cele mai bune evaluari computerizate si interviuri clinice pentru interventia si tratarea tulburarilor sexuale masculine.
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psihosexolog clinician
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psihosexolog clinician
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Disfunctii sexuale masculine.

Inscrie-te aici!
!!!NUSTIUU!!! (acum 12 ani)

Frate cred k am si io tulburarea aia cu penisul mic si numi dau seama de ce ma uit la el si zici k am un morcov ma enerveaza de mor si mie si ruside sa merg la toaleta cu colegii pt k pe mine ma dat la scoala de la 6 ai si ei sunt mai dezvoltati ka mn siiii daia vreau sa kaut dimensiunea normala a penisului pe etape de varsta .io am 13 ani si 4 luni si am asa : aprox. 8-9 CM lungime in erectie
: siii grosimea nush sa masor da o am subtire :(
adik ma pun in fatza oglindei si pare normala nush ce sa zik da kand ma uit io la ea e mica VA ROG SA MA AJUTATZI SAMI SPUNETI CUM O AVEATI LA 13 ANI plzzzzz!!!:))siiii aaa da uitasem frate scuzama da nare cum frate 3 cm fasca si e imposibil zic io de la 3 sa ajunga la 13 vaiii e inspaimantator io in stare flasca o am mica de tot are vro 5 cm cred da frate 3 cm o are fratemiu de 2 ani nu pot crede asa ceva scuze dute la un medik zic iooo

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cunoscator (acum 12 ani)

moldovan stai linistit
nu toti o au 7-8 cm in stare flasc si se dubleaza sa se faca de 14-16 sau chiar 18-20 in stare de erectie
sunt cativa care o au asa cum ai zis tu de 3-4 cm si se mareste pana la 13-15 cm
e normal
nu iti face griji

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
dan_moldovan (acum 12 ani)

merci mult sper din tot sufletul sa ai dreptate, am avut o tentativa de contact cu o colega pe care mi-o doream de mult si pur si simplu imi murea la intrare, mio freca mi se intarea ca piatra cand so penetrez iar murea, ce sa fie cauza, nedormitul suficient, mult stres? mentionez ca nu beau excesiv, nu fumez si ce e mai ciudat nu ejaculez deloc. Mi se intampla foarte rar o data la luna si atunci noaptea in pat ma trezesc dimineata cu o pata ciudat mirositoare putin albicioasa si foarte lipicioasa, asta este tot normal ptr cazul meu?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mihai (acum 11 ani)

In stare flasca 3 cm !!! si in erectie 13 cm , da creste nu gluma , am auzit pe altii ca au 5 cm in stare flasca si in erectie 11,5 cm .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ionel (acum 11 ani)

cand e frig mai la toti e de 3-5 cm-

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dan Dan Bitman (acum 11 ani)

AM p**a in stare fleasca, ce pot face si eu in privinta asta ? E fleasca p**a dupa p***a , dupa ce te masturbezi sau sex ? Va rog sa ma contactati pe adresa mea de mess : [email protected]

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mihai11 (acum 11 ani)

Am 23 de ani, Tot timpul sunt îngrijorat de mărimea penisului meu,mi se pare mic. Nu sunt foarte gras,dar mi l-am măsurat recent și are doar 11,maxim 12 cm..dacă însă împing rigla în osul pubian,obțin 13 cm..Circumferința medie e cam 12 cm. Credeți că am un penis normal,ar trebui să mă îngrijorez?

Am înțeles că un penis normal ar avea în jur de 15 cm

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Mihai11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Mihai11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Andrei (acum 11 ani)

am o problema cu penisul , in stare fleasca este foarte mic depinde de zi de exemplu astazi pot sa l am mai mare si in anumite zile mai mic .. cativa cm 3 4 uneori zici ca e cuc de copil si e subtire .. dar cand e la erectie are circa 11 12 cm la varsta mea de 23 de ani eu spun ca nu este normal .. astept sfaturi de la un cunoscator , doctor ceva .. este o problema ? ce problema? ce as putea sa fac ca sa fie normal pentru varsta mea ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Andrei (acum 8 ani)

Salut,si eu sunt cam la fel,am 25 de ani,in erectie nu e problema si sunt multumit sa zic o am de 14,5 uneori 15 dar problema e cum ai zis si tu,si nu numai asta,eu ma mai confront si cu problema testiculelor foarte mici,cand ajung in momentul actului imi intra testiculul in scrot.Si iti imaginezi pt mine,dar si pt partenera indifferent ca este c***a,iubita,etc,ca te simti naspa,si iti trec prin minte tot felul de intrebari.Si da intradevar este o problema.Un penis normal in stare flasca trebuie sa fie intre 5-10 cm din cate m am documentat si eu.Si eu daca as sti cum sa fac,ca mie rusine sa ma duc la doctor si sa vb despre asta deschis.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Andrei (acum 8 ani)

Salut,si eu sunt cam la fel,am 25 de ani,in erectie nu e problema si sunt multumit sa zic o am de 14,5 uneori 15 dar problema e cum ai zis si tu,si nu numai asta,eu ma mai confront si cu problema testiculelor foarte mici,cand ajung in momentul actului imi intra testiculul in scrot.Si iti imaginezi pt mine,dar si pt partenera indifferent ca este c***a,iubita,etc,ca te simti naspa,si iti trec prin minte tot felul de intrebari.Si da intradevar este o problema.Un penis normal in stare flasca trebuie sa fie intre 5-10 cm din cate m am documentat si eu.Si eu daca as sti cum sa fac,ca mie rusine sa ma duc la doctor si sa vb despre asta deschis.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
George (acum 9 luni)

Du-te la doctor urolog urgent !!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de George
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de George
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Tibi (acum 11 ani)

incearca exercitiile astea c***a

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
gigi (acum 10 ani)

3-5 feasca, 19 in erectie. numa buna de spart nuci. colegu!!! ti-o murit la intrare ca nu ti-o placut fata sau te-ai golit recent.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Gabii (acum 10 ani)

Am penisu de 11cm lungime 10 cm grosime in stare de erectie si fleasca de 6cm e ok la 16 ani:(

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mr.santa_cruz (acum 10 ani)

da cum de le aveti asa mici eo o am de 15 cm lungime erect iar flasc 8-9 si am doar 14 ani

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Alex2184 (acum 10 ani)

Am 16 ani si penisul meu masoara moarta 3 cm iar sculata 8 cm si nu sunt foarte gras iar daca duc rigla pana in osul pubian scot un 9-10 cm este ok?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Stefan99 (acum 10 ani)

Salut eu am 14 ani si penisul meu mort masoara 3-4 cm dar cate odata se miceste mai putin si sculata cam 7-8 cm eu sunt un pik cam grasut este normal ...?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Pag 1 din 3

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.