Clickmed
programare rapida la medic

Certuri familie raspuns medic

Psihologia cuplului
Intrebare postata de mele cu 12 ani in urma

Buna ziua ,
Sunt casatorita din 2008 si impreuna cu actuala sotie din 2006.Chiar daca si inainte am mai avut cateva discutii in ultimul an totul a luat o intorsatura nedorita. ne certam foarte des aproape in fiecare zi. avem si o fetita care s-a nascut in 2010.
Din pacate sotul meu a ramas fara serviciu din 2009 si de atunci isi cauta fara succes chiar daca are 2 facultati .Noi locuim intr-o garsoniera de 16 mp , mentionez acest lucru deoarece de multe ori ne certam din cauza spatiului .
Va cer ajutorul deoarece avem discutii zi de zi ; el imi reproseaza faptul ca nu il inteleg ,ca sufera ca nu isi gaseste job ; multe discutii le avem datorita parintilor mei care sunt de la tara si nu educati ( veneau la noi la 7 dimineata fara sa anunte , apasau pe clanta fara sa bata la usa ) si aceste lucruri il deranjau pe sotul meu ;este foarte afectat de situatia parintilor mei care nu au realizat nimic in viata , adica nu au o casa a
locuiesc cu chirie la varsta a 3 ,imi reproseaza ca seman cu ei tot timpul ,ca nu m-au invat nimic despre viata sica nu vreau sa invat de el anumite lucruri.
Sotul meu este foarte ordonat,constiincios , nu bea , nu fumeaza,nu are anturaj,este punctual dar avem aceste discutii si pe zii ce trece mai multe .Eu sunt impulsiva , ma enevez si incep sa ii spun vorbe , cum ar fii ca este exagerat , ca sa termine cu discutiile si sa ne vedem de viata , de dimineata de cand se trezeste incet discutiile , de 1 an de cand sunt acasa cu fetita , in fiecare zi plang ,numai suport discutiile ; i-am spus la nervi cuvinte urate " specimen" , "hitler " , ca as vrea sa isi gaseasca un serviciu , insa el considera ca l-am jignit enorm , imi spune ca joc teatru , ca ma prefac cand plang dar nu este asa ,plang ptr ca sufar , il iubesc foarte mult ,cu bune si cu rele , nu ma deranjeaza nimicuri , trec cu vederea insa numai suport discutiile din fiecare zi .Nu stiu cum sa ma port este f.trist imi spune ca nu ii mai plac anumite lucruri la mine cum ar fii faptul ca am ramas cu 10 kg dupa nastere,ca sunt nervoasa uneori cu copilul , ca ii ascult pe parintii mei etc .El se gandeste sa divortete insa eu sunt disperata nu imi doresc acest lucru , il iubesc f. mult si pe fetita la fel , ne -am facut multe planuri de viitor impreuna .
Ma gandesc sa nu fie depresie din cauza serviciului , a spatiului ........
VA ROG SA-MI DATI UN SFAT .
Multumesc ,

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Certuri familie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Psih. Delia Mihaela MPsih. Delia Mihaela este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Ar fi multe lucruri de clarificat in relatia voastra, atat din punctul tau de vedere cat si din cel al sotului tau, asa ca cel mai bine este daca puteti sa apelati la un terapeut.
Cu siguranta neajunsurile v-au frustrat si asta a facut ca relatia sa se degradeze, este nevoie de multa munca sustinuta ca lucrurile sa reintre pe fagasul normal. Dar cel mai important este ca partenerii sa isi doreasca acest lucru si sa depuna efort pentru a schimba ceva.
Ideea este ca atata timp cat nu o sa schimbati ceva in modul vostru de functionare ca si familie lucrurile vor continua in aceeasi maniera.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Delia Mihaela
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Delia Mihaela
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Psihologia cuplului.

Inscrie-te aici!
Advertisement
ochi negri (acum 12 ani)

E clar ca discutiile le aveti din cauza stresului si pana nu se rezolva anumite lucruri importante ,ele vor tot fi.Important e ca fiecare din voi sa incerce sa-l inteleaga si sustina pe celalalt,sa nu ajungeti sa va spuneti cuvinte de care sa va para rau mai tarziu.Daca sotul tau te invinuieste ca asculti prea mult de parintii tai,incearca sa vezi daca nu cumva chiar asa e.Daca va fi nevoie,stai de vorba si cu ei si fa-i sa inteleaga ca anumite gesturi ...deranjeza.Sotul tau ti-a cunoscut familia si inainte de v-ati casatorit ,nu?Ce conteaza ce si cat au realizat ei,important e sa nu se amestece intre voi,atat.Fiti maleabili,cat se poate,lasati deoparte orgoliile,cautati sa vedeti partea plina a paharului,incercati sa gasiti solutii la problemele pe care le aveti,nu vinovati.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ochi negri
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ochi negri
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psih. Nicolae Nedea MPsih. Nicolae Nedea este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Buna,
dupa cum spui relatia nu mai merge bine si atunci cand ceva nu merge bine incepi sa schimbi ca sa mearga bine.
Spui ca el deja vrea sa schimbe ceva, vrea sa divorteze, acest lucru il poti opri daca esti dispusa sa schimbi si tu ceva, deasemeni si parintii tai sa schimbe unele lucruri dar si el sa nu-i mai judece si subaprecize.
Practic sunt multe de schimbat.
Eu iti urez succes, daca nu reusesti cauta ajutorul unui psihoterapeut din zona in care locuiesti pentru cateva sedinte.

Cabinet psihoterapie Nicolae Nedea-Bucuresti
-Raspund la intrebari pe: www.psihologpsihoterapeut.ro  
-Articolele mele: http://spiritcenter.ro/author/psih-nedea-nicolae/
0743541374 / 0720319838
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Nicolae Nedea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Nicolae Nedea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ROBERT (acum 10 ani)

buna seara, sunt casatorit de 8 ani de zile. am un copil de 2 ani . vreau sa va spun ca sunt despartit de sotiA MEA DE 5 LUNI nu e prima data cand suntem despartit e a 14 oara.si la fel ca datile trecuta a plecat fara nicun motiv. spuneti-mi ce sa fac? mai e cazul sa ma impac?sau daca ar fi sa ma sune ea din nou cum ar trebuie sa vorbesc?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.