Clickmed
programare rapida la medic

Scurgeri anormale!

Afectiuni uterine
Intrebare postata de Miha33 cu 12 ani in urma

Buna ziua ! Am facut avort acum 2-3 luni si acum m am trezit cu o scurgere urat mirositoare galbuie -sangerie si cu niste dureri abdominale ,si anumite iritatii genitale..nu stiu ce sa fac ?!? imi este foarte frica de ginecolog ,si as vrea o parare . Sunt disperata ! Tin sa precizeze ca in ultimii doi ani am luat 2 pastile de a doua zi,ultima am luat o acum 5 luni de zile...Va rog din suflet sa ma ajutati ! Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Scurgeri anormale!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Pena (acum 12 ani)

La 17 ani ai luat deja de doua ori pastila de a doua zi si ai facut si un chiuretaj? Tu vrei sa ai vreodata copii? Daca vrei, de ce nu ai grija de tine? Barbatilor le este usor, scapa ieftin, dar femeile sufera toata viata daca nu se protejeaza si nu au grija de ele. Cunosc femei care au gresit in tinerete in sensul ca au facut unul- doua avorturi si acum se straduiesc de ani de zile sa aiba copii.
Nu inteleg de ce sa-ti fie frica de ginecolog. Stiu ca nu-i placut sa stai pe acea teribila masa ginecologica, dar ar trebui sa-ti fie frica sa nu mergi la dr, sa stii ca ai o problema pe care n-o poti rezolva singura. Nici un doctor nu-ti poate recomanda tratament fara sa te consulte.Poate ai facut o infectie si ai nevoie de antibiotice, poate ai o rana pe col si-ti trebuie tratament adecvat, poate ai o BTS si trebuie facute analize si tratament specific....Mergi la doctor, infectiile netratate pot duce la sterilitate. Si ai grija de tine.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Miha33 (acum 12 ani)

Multumesc din suflet pentru raspuns ,sincer mi ai dat curaj , urasc acea masa ginecologica dar nu am incotro ..sper sa nu fie atat de rau pe cat pare, imi doresc copii . Multumesc inca o data , si cu siguranta o sa am mai multa grija de mine .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Miha33
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Miha33
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.