Clickmed
programare rapida la medic

Stafilococ coagulazo negativ

Streptococi, stafilococi si alte bacterii
Intrebare postata de Avera cu 12 ani in urma

Buna ziua. Ma confrunt de ceva vreme cu niste probleme dermatologice ce par a fi asemanatoare cu acneea. Acum doi ani mi-a fost depistat un stafilococ auriu, precum si o bacterie numita Demodex, iar eu am urmat tratamentul cu autovaccin de la Institutul Cantacuzino. Acneea a disparut aproape imediat, pana in vara anului trecut, cand mi-a aparut o noua forma de acnee, mult mai usoara de data aceasta, pentru care, totusi, mi-a fost prescris Roaccutane. Din nou, problema s-a rezolvat, revenind la inceputul verii acesteia. Am facut din nou analiza microbiologica, iar de data aceasta mi-a fost depistat un STAFILOCOC COAGULAZO NEGATIV. Credeti ca ar fi necesar din nou un autovaccin sau mi-ati recomanda mai degraba un tratament cu antibiotice, sau unul naturist? De asemenea, cam de cand mi-a reaparut acneea, ma confrunt cu o pierdere masiva de par. As vrea sa stiu daca aceste doua probleme ar putea avea de-a face cu acest stafilococ. Va multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Stafilococ coagulazo negativ"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

gabriela (acum 10 ani)

buna...si eu ma lupt cu aceasi problema...am acnee iar in analize mi-a iesit stafilococ coagulazo negativ...am fc 8 zile de gentamicina injectabila si 10 cu pastile(ciprolen) dar nu mi-a trecut..urmeaza sa repet analizele si sa vedem...:(

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Alina (acum 9 ani)

Buna, eu ma lupt cu acest stafiloco de aproape un an de cand mi s-a umflat pleoapa de la ochiul drept, ma ustura si ma mananca, iar cel mai frustrant este ca e ffff inestetic (ochiul e aproape inchis de la umflatura). Tratament am facut cu tot felulu de antibiotice si pastile si injectabil si picaturi si degeaba. Am ajuns in pragul didsperarii, nu stiu ce sa mai fac. Va rog daca a mai patit cineva asa ceva dati-mi un semn. Va multumesc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Stefania (acum 8 ani)

Buna, eu de 2 ani de zile ma lupt cu acest stafilococ coagulazo negativ, m''a adus in pragul disperarii, seara ma puneam la somn pe langa cosurile pe care le aveam iar dimineata ma trezeam cu 3 in plus si nu cosuri cat sunt galme dureroase si rosii si foarte mari. Problema este ca mi''au ramas semne de la ele pentru mi se umfla si se dau inapoi foarte putin si apoi ramane o galma mica rosie, chiar nu stiu ce sa mai fac. Am fost la doctor mereu, mi s''a spus sa am rabdare pentru ca si din cauza stresului imi apar, deci e si ceva hormonal,, eii cum as putea sa nu ma stresez cand de 2 ani fata mea e distrusa in conditiile in care nu am avut niciodata probleme cu tenul, nici macar la pubertate, mentionez ca am 28 ani. Am luat tratrament cu antibiotic timp de 10 zile si parea ca trece cat de cat iar dupa ce am terminat tratamentul bineinteles ca au reaparut cosurile :(. A inceput sa''mi cada si parul, psihic sunt terminata, nu mai spun de cate ori ma uit in oglinda pe zi iar pe strada ma uit la toata lumea la fata si am impresia ca toata lumea are tenul perfect si ma intreb de ce mi se intampla mie asta? Sper sa vina ziua in care o sa se termine cosmarul asta, deja incep sa am o fobie, mi''e teama sa ma mai privesc in oglinda. Acum iau tratament naturist..sper sa ma ajute.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.