Clickmed
programare rapida la medic

Sarcina!!!

Sarcina
Intrebare postata de alexaafr cu 12 ani in urma

Am cm neregulat as vrea sa stiu dak este posibil sa raman insarcinata cu 2-3 zile inainte de cm? am toate simtomele unei femei insarcinate dar testul imi iasa negativ!am numai 13 zile de intarzaiere si am facut 2 teste!credeti k trebuie sa mai astept??multumesc si astept raspuns

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarcina!!!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Iuli (acum 12 ani)

La un ciclu neregulat este greu de spus care este perioada fertila. Daca nu doriti un copil, protejati-va tot timpul. Nu exista simptomele unei femei insarcinate. Acestea pot fi la fel de bine simptome de sindrom premenstrual sau nici una nici alta. Singurul care va arata sarcina este testul. Mai efectuati un test peste 1 saptamana. Intre timp luati niste vitamina E.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
alexaafr (acum 12 ani)

nu cred ca mai e nevoie sa fac vreun test deoarece azi dimineata imi veni ciclu:(((!!!eu imi doresc f mult un copil deasta vruiam sa aflu dak e posibil sa fiu insarcinata?ms mult pt raspuns

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de alexaafr
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de alexaafr
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.