Clickmed
programare rapida la medic

Am vreo sansa? raspuns medic

Boli de inima
Intrebare postata de rilu cu 12 ani in urma

Buna seara.am fost diagnosticat cu trombangeita obliteranta in luna februarie a.c. la clinica de chirurgie vasculara din timisoara.m-am lasat de fumat si de baut, am slabit 24 de kg in ultimele 10 luni,urmez un tratament compus din pentoxiretard(3/zi),trombex(1/zi)/crestor(1/zi) iar acum o luna am terminat un tratament cu vasoprostan(120 fiole) ,am o viata activa, lucrez, merg pe jos in jur de 6km intr-o zi fara sa am claudicatii dar totusi as mai vrea si o alta parere.cei de la timisoara mi-au spus ca nu am solutie chirurgicala.Pt. specialisti voi prezenta datele mele din februarie dupa un examen sono-doppler:-artera tibiala posterioara dr.-130;st.-120 ;artera pedioasa dr.-150;st.130;artera radiala dr.140;st.-90;IGB dr.-1,07;st.-0,92 si in plus am pe glezna dr. o flebita care mi s-a spus ca nu prea are legatura cu boala mea.Cu toate acestea durerile mele persista la glezne si talpi, senzatia de arsura la glezna,si mi s-au intins in sus petele de culoare inchisa de la flebita.As dori sa-mi spuna cineva daca as avea vreo sansa sa scap de amputare si daca se poate efectua vreo operatie si cam cat ar costa.Va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am vreo sansa?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Horatiu Moldovan MDr. Horatiu Moldovan este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Exista sanse de evolutie favorabila. Faptul ca v-ati lasat de fumat si ati slabit este deja un mare succes. Mersul pe jos este cel mai important. Tratamentul medical de asemeni.
Pentru consideratii clinice si terapeutice sulimentare este nevoie de o consultatie.

Conf. Dr. Horatiu Moldovan
[email protected]

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Horatiu Moldovan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Horatiu Moldovan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.