Clickmed
programare rapida la medic

Sarciana extrauterina sau chist?

Ciclul menstrual
Intrebare postata de roxxdan cu 12 ani in urma

Buna seara!...am o mare framantare...in perioada 14-18 iunie am avut menstruatie; dupa terminarea acestei perioade am avut un contact sexual ghinionist as putea spune s-a rupt prezervativul dar am luat postinor imediat....apoi in perioada 27-30 iunie am mai avut menstruatie....am fost la ginecolog si mi-a dat sa fac tratament cu duphaston...am facut tratamentul de 10 zile...iar acum mi-a venit menstrutia...in tot acest timp de la vizita medicala pana acum am dureri suportabile in partea stanga....mentionez ca in urma cu cateva luni am facut o laparscopie pt un chist ovarian stang de 6 cm....momentan am senzatia ca e ceva acolo...nu ma doare doar in partea ovarelor ci si un pic mai sus in partea stanga...este posibil sa fie o sarcina extrauterina...sau vreun chist?...totodata menstruatia poate influenta ecografia?...ce poate fi?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarciana extrauterina sau chist?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Iuli (acum 12 ani)

De ce nu faceti un test de sarcina? Acesta este obligatoriu dupa orice intamplare de acest gen. Oricum extrauterina nu se simte, asta banuiesc ca stiati. Nici chistul nu se simte. Medicul va poate spune ce este dupa analize amanuntite. Cred ca este o dereglare hormonala pentru care ar trebui sa va adreesati unui endocrinolog.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
roxxdan (acum 12 ani)

am fost la ginecolog si am facut o ecografie...nu e nimic chistic

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de roxxdan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de roxxdan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.