Clickmed
programare rapida la medic

Durere in piept si in spate raspuns medic

Boli de inima
Intrebare postata de corinne cu 12 ani in urma

Buna ziua.ma numesc corina si am33 de ani.de cateva zile ma doare in piept si in spate dar e o durere suportabila uneori si insuortabila cate o data.am facut control si mi-a zis ca la inima nu am nimic doar ca e un nerv inflamat in spatele inimii.ce ar trebui sa fac?va multumesc din suflet

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere in piept si in spate"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Pena (acum 12 ani)

Cred ca ai o nevralgie intercostala. Nu ti-a recomandat dr medicamente care amelioreaza durerea? Unei colege care a avut o astfel de problema i s-a recomandat antinevralgic. Intreaba doctorul. Sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
google (acum 12 ani)

''''Nevralgia de intercostal este o inflamatie a unui nerv care deserveste peretele toracic. Nervul trece printre doua coaste ( e cate un intercostal in fiecare spatiu intercostal). Se manifesta cu dureri puternice, care merg exact pe traseul nervului, pana in spate, influentate de pozitie, agravate de efort, ameliorate de caldura locala si de antiinflamatoare unguent, oral sau supozitoare.
Daca ai asa ceva, unge-te cu Ketonal Gel sau Diclofenac si ia cate doua comprimate de ketonal forte (nu retard) pe zi. Ar trebui sa-ti treaca in vreo 10 zile. Daca ai sau ai avut ulcer sau gastrita, nu lua pastile, pune-ti mai bine supozitoare cu diclofenac si ia famotidina pentru protectia gastrica.''''

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Medic Epuran MMedic Epuran este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

În cazul d-vs probabil este vorba de o nevralgie de nerv intercostal. Recomand consultul unui medic reumatolog sau neurolog, care probabil vă va prescrie un tratament cu antiinflamatoare nesteroidiene

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic Epuran
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic Epuran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.