Clickmed
programare rapida la medic

Infectie urinara sau pietre la rinichi

Infectii urinare Obstructie a tractului urinar Nefropatia de reflux vezico-ureteral
Intrebare postata de ALEXANDRA GEORGIANA cu 12 ani in urma

Buna . Sunt diacnosticata cu aceasta boala a rinichilor numita infectie urinara de mai bn de 3 ani am consultat diferiti doctori urologi si dupa fel si fel de tratamente inca nu m-am vindecat ce se intampla de nici un fel de medicament nu da rezultate pe termen lung ? Dupa ce termin tratamentul trebuie la o saptamana sau doua sa merg iar la doctor cu aceleas simtome : Am usturimi la urinare foarte puternice daca ma credeti nici pe wc nu pot sa stau si un disconfort continu pe parcursul intregii zile din cauza ca usturimile nu imi da pace nici o data , ce trebuie sa fac ca aceasta boala sa imi treaca si de ce trebuie sa ma feresc pentru ca ea sa nu mai reapara care sunt cauzele ei ??? Pot avea pietre la rinichi si din aceasta cauza sa am aceste simtome ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Infectie urinara sau pietre la rinichi"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Ionescu (acum 12 ani)

Acest comentariu a fost moderat de administratorul forumului

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ALEXANDRA GEORGIANA (acum 12 ani)

nu va suparati da in ce calitate ma indrumati sa iau acest medicament sunteti specializat(a) in domeniu sau asa doar fiindca ati folosit si dv.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ALEXANDRA GEORGIANA
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ALEXANDRA GEORGIANA
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
laura (acum 12 ani)

Trebuie sa mergeti la dr pt investigatii mai amnauntite,sumar de urina,urografia excretorie si retrograda si cistografia mictionala.Acestea pot releva urmatoarele stari patologice asociate:
- uropatie obstructiva (o obstructie la diverse nivele ale tractului urinar)
- reflux vezico-ureteral (refluarea urinii din vezica urinara in uretere)
- pielonefrita atrofica
- fistule vezico-vaginale sau vezico-enterice (comunicari intre vezica urinara si vagin sau intestine),si o ecografie abdominala..

Dupa tratamentul cu antibiotic,la o sapt refaceti urocultura,sa vedeti daca s-a negativizat..si apoi va trebui sa o tineti sterila..puteti lua o pastiluta in fiecare seara de Nitrofurantoina sau Biseptol..beti multe lichide,la toaleta va stergeti din fata in spate,pt nu a aduce bacteriile care traiesc in mod normal in sfera intestinala,urinat dupa fiecare contact sexual,igiena inainte si dupa..imunostimulente..
Oricum vb cu medicul dv,si vedeti ce este de facut in continuare..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.