Clickmed
programare rapida la medic

CM întârziat

Ciclul menstrual
Intrebare postata de sophie13 cu 12 ani in urma

Buna ziua!Am 13 ani si ultima oară CM mi-a întârziat aproape 3 luni.Culmea este ca tocmai mâine trebuie sa plec la mare si mi-a venit astăzi.De asemenea, mie îmi vine de obicei o săptămâna întreaga sau uneori chiar mai mult ( de exemplu ultima oară a ținut o săptămâna jumate) si mi se pare ca tine prea mult.Este normal???Va rog sa mă mai ajutati si cu problema cu marea, dacă pot cumva sa înot in timpul CM.Va multumesc anticipat .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "CM întârziat"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Iuli (acum 12 ani)

La varsta ta e normal sa fie neregulat. Si eu am avut aceeasi problema. Din pacate nu prea ai ce face. Daca te incumeti, incearca sa folosesti un OB dar vorbeste cu mama ta intai. Nu stiu daca e bine. Alta solutie nu ai. Eu tin minte ca intr-o vara cand aveam vreo 14 ani tot asa mi s-a intamplat si am stat mai mult pe plaja cu catelul ca nu aveam cum sa intru in apa si mi-era si putin teama sa folosesc OB. Oricum, nu ar fi rau sa mergi la un endocrinolog cand te intorci din vacanta, asa ca sa fii sigura ca e totul ok.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
sophie13 (acum 12 ani)

Multumesc !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de sophie13
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de sophie13
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.