Clickmed
programare rapida la medic

Buna ziua

Psihologia cuplului
Intrebare postata de dora86 cu 12 ani in urma

Buna ziua,am 25 de ani,sunt intr-o relatie de aproape doi ani dar in tot acest timp am avut mai multe zile cu certuri decat sa fim fericiti.Dupa foarte putin timp de la inceputul relatiei am decis sa locuim impreuna.acum in schimb locuiesc la familia mea de o saptamana si ceva pt ce nu mai rezistam sa stam impreuna ,am ajuns sa ne certam in fiecare zi din cauza mamei lui.eu am o problema cu ea nu pot sa o suport ,incearca mereu sa il contoleze pe prietenul meu iar el e foarte atasat de ea ,se consulta mai mult cu ea decat cu mine cu toate ca eu eram persoana cu,care traia,ii spunea aproape tot ce facea pana intr-o zi cand am decis sa stau de vorba cu ea si sa ii spun ce nu imi convine mie fat de relatia pe care o are cu fiul ei ,dupa care am discutat si cu el si iam spus ca daca nu are de gand sa termine ar fi mai bine sa punem punct,am simtit o schimbare din partea lui dar in schimb mama lui continua cu telefoane in fiecare zi.am inceput sa o injur si sa vorbesc foarte urat desprea ea in fata lui pentru ca simteam ca nu mai pot.pt mine ea este o obsesie am inceput sa ii controlez telefonul tot timpul sa vada daca a vorbit cu ea si cand vedeam ca au vorbit incepeam sa ma cert cu el de ce a vorbit ce ea,si despre ce?am ajuns aproape la despartire din aceasta cauza nu mai locuim impreuna,dar ne vedem foarte des si vorbim foarte mult la telefon.a-si dori sa ma schimb si eu pentru ca stiu ca e imposibil sa nu vorbeasca cu ea pt ca e persoana care ea dat viata ,dar nu pot sa imi schimb senitmentul de ura pe care il am fata de ea oricat incerc si nu pot sa fiu falsa fat de ea adica sa vorbesc cu ea,sa rad sau sa glumesc.ce ar trebui sa fac pentru ca eu il iubesc foarte mult si nu imi doresc sa ne despartim.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna ziua"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Iuli (acum 12 ani)

Pana nu vei invata sa o accepti si sa te comporti frumos cu mama lui, relatia voastra nu va avea nici un viitor. In cazul in care nu ai stricat deja totul prin atitudinea ta, incearca sa indrepti lucrurile. De mama lui nu il vei indeparta niciodata, asta e clar. Ba mai mult, il vei indeparta de tine daca vei continua asa. E greu, dar nu ai ce face.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
dora86 (acum 12 ani)

inca nu am stricat chiar totul ,dar nici mult nu mai e tocmai de aceea am decis amandoi ca e mai bine sa nu stam impreuna o perioada.ma iubeste mult si de aceea incearca sa ma faca sa inteleg ca nu e bine ce fac.iti multumesc pt sfat o sa incerc sa fiu mai intelegatoare.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de dora86
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de dora86
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
dia (acum 12 ani)

niciodata nu vei putea sa schimbi relatia lui cu mama sa,ori accepti si traiesti mai departe cu el si EA, ori te desparti ,eu inca traiesc cu acelasi gen de relatie intre sotul meu si parintii lui de 21 de ani ,insa am inceput sa ma indepartez de el ,sentimental vorbesc ,am 2 fete majore ,cuminti si destepte ne intelegem ca surorile ,insa ma simnt bine in pielea mea ,avem impreuna o casa si masina in oras ,dar nu ma intereseaza relatia dintre el si parintii lui ,privita de afara relatia mea cu sotul e perfecta ,insa toti cunoscuti se mira de relatia lui cu parinti ,eu nu ma stresez de asta ,arat la 41 de ani ca la 30 si restul nu conteaza fericirea adevarata si perfecta nu exista pe pamant ,eu cred ca doar la dumnezeu, ai grija ce faci ,eu nu am stiut la 20 de ani ce sa cer de la sotul meu ,pe parcursul anilor am mai suferit si din alte motive dar asta este viata eu am ales sa nu sufere fetele mele si nu regret ,toate suferintele sufletesti pe cre le creeaza cineva se vor intoarce impotriva lui intr-o buna zi ,sa fi sanatoasa

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.