Clickmed
programare rapida la medic

Menstruatie sau....???

Ciclul menstrual
Intrebare postata de junioara2006 cu 12 ani in urma

Buna seara,as avea si eu o nelamurire,o ingrijorare mai bine spus,poate ma ajuta cineva cu un raspuns,in data de 1 iulie mi-a fost ultima zi de ciclu,si in 4 iulie am avut contact sexual cu logodnicul meu si am observat la sfarsit niste pete de sange la el pe penis,care erau de la mine,doar atat ca de curs cu a mai curs,si acuma in 7 iulie am avut iara contact sexual si am observat tot la sfarsitul contactului la fel,sange...,dupa care eu totusi mi-am pus un ob-u,si peste cateva ore mi l-am scos si am vazut k era plin,is foarte ingrijorata pentru k nu am idee ce este,oare sa declanjat ciclul din nou?ce poate fi alceva?astept orice raspuns orice sugestie,va multumesc anticipat
PS: dak continua asa si maine am degand sa merg la un ginecolog dar as vrea sa stiu inainte ce ar putea fii:(

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Menstruatie sau....???"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Andreea (acum 12 ani)

Da, este o dereglare. Se intampla. Eu am patit-o o singura data. Nu te ingrijora. Poti merge maine la ginecolog, iti va zice exact acelasi lucru. Insa am mai vazut si celelalte intrebari ale tale si am citit ca ai o candidoza. Trebuie sa opresti utilizarea ob-urilor. E interzisa ptr cele cu candida, ba mai mult, chiar si cele care nu au probleme cu flora vaginala si le-au incercat se plang de ele intrucat distrug echilibrul d la nivel vaginal si determina aparitia candidozei. Deci, fara ob-uri! In plus, intrucat intretii relatii sexuale neprotejate cu logodnicul(ar fi fost d preferat sa utilizezi prezervativul!) te sfatuiesc sa mentii o igiena riguroasa si el sa nu ejaculeze sub nicio forma in tine ptr ca mentine boala. Trebuie sa utilizati prezervativul pana te vindeci si sa luati tratamentul amandoi!! Daca mai ai intrebari, iti stau la dispozitie! Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
junioara2006 (acum 12 ani)

multumesc pt raspuns,ma-ti mai linistit,am urmat tratament amandoi dar iar mi-a revenit,probabil ma voi duce la un control din nou,sangerarea de care am povestit mai sus sa oprit dar totusi ma intreb cum de a aparut doar asa:(,inca mai imi pun intrebarea asta,sunt foarte nelinistita,sper sa fie totu bine,multumesc oricum pt raspunsul dat!Sanatate asemenea!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de junioara2006
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de junioara2006
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.