Clickmed
programare rapida la medic

Chist ovarian

Boli genitale feminine
Intrebare postata de delia115 cu 12 ani in urma

Buna ziua ma numesc delia sunt din roman si am probleme ovariene acum 19 ani am fost operata de chist ovarian dreapta recent sa dezvoltat o tumora de 58/35mm pe ovarul stang problema e ca in urma unui CT cu substanta de contrastla diagnostic scrie chist endometriotic sau chist hemoragic ovar stg leziune de densitate tisulara ovar dr dimensiuni ovar dr 51/33,5mm .E POSIBIL SA MASOARE CEVA CE NU EXISTA DE 19 ANI ?sau poate fi o tumora si in locul unde a fos ovarul dr?Precizec ca markerul tumoral CEA are o valoare de 9,89. Va multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Chist ovarian"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Gheorghe Gica (acum 12 ani)

Probabil este un chist endometriozic. La zceste dimensiuni ar trebui interventie chirurgicala ( clasica sau laparoscopic in functie de situatie. www.ginecolife.ro

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
delia115 (acum 12 ani)

Buna ziua din nou ,va multumesc pt raspuns ,ati avut dreptate cu interventia chirurgicala, sunt operata de 11 zile ,sa practicat o chistectomie,ovarestectomie partiala,am ramas cu 1/3 de ovar,dat fiind ca am doar 37 de ani nu sa scos tot ovarul si liza aderentelor power 214,ce ma nelinisteste e ca se pare ca era vorba de un chist borden-line cu aspect mucinos,,astept inca rezultatul analizelor patologice.Asi vrea sa mai stiu daca cu 1/3 din ovar se pate instala menopauza mai devreme de termen si daca pot aparea probleme din nou in viito.,Nu ar fi fost mai bine sa mi se scoata tot ovarul? Va multumesc anticipat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de delia115
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de delia115
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ionescu (acum 12 ani)

Acest comentariu a fost moderat de administratorul forumului

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.