Clickmed
programare rapida la medic

Dureri de cap puternice zilnice raspuns medic

Migrena
Intrebare postata de AAndreea Andreea cu 12 ani in urma

Buna seara!de 3 saptamani ma confrunt cu dureri de cap si spate zilnice si foarte puternice.Am avut si alte simptome stare de voma,ameteli,intepaturi mai peste tot,dureri de stomac....zile groaznice ,dar in a doua saptamana s au ameliorat,acum doar de cap,ceafa ,spate.Am mers aici la medicul de baza ,am facut analize la sange --sunt ok,abdomen complet--mi au gasit foarte mult aer in rest totul este ok,fapt este ca presiunea este 96-97 cu 62 de ex, o iau de 3 ori pe saptamana iar pentru ei totul este ok dar eu nu ma simt deloc bine.Probabil pentru faptul ca sunt o staina pentru ei ,nu i intereseaza.Am cerut sa fac radiografii ,ceva nu stiu pentru spate,cap pentru ca nu reusesc sa scap de aceste dureri,m au umplut cu antiinflamatoare,picaturi si tot ce este posibil,am mai lasat din ele pt ca aveam reactii adverse.Am cumparat carbune vegetal pentru ca ma umflu si de la apa,poate ma ajuta acesta cu ceva.Ecografiile vreo 12 la numar nici nu le a deschis sa se uite,am intrebat de cateva X-uri care le vazusem acolo si a zis ca nu i nimic important.Am 23 de ani si o viata inainte,vreau sa muncesc linistita ,sa fiu sanatoasa dar nu pot sta linistita pt ca
ma lovesc de multa indiferenta ,nepasare.Mai am o luna si vin acasa si mi as dori daca ma puteti ajuta zicandu mi ce examene ar trebui sa fac.Mentionez ca unele si simtome le mai am ,nu zilnice dar le am.Va multumesc anticipat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri de cap puternice zilnice"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Georgescu Cristian MDr. Georgescu Cristian este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

buna ziua,

ati mentionat de multe analize, ecografii si radiografii pe care le aveti facute deja. ne-ati putea scrie cu ce boala sunteti diagnosticata pana la momentul actual?

va urez o zi buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Migrena.

Inscrie-te aici!
Advertisement
AAndreea Andreea (acum 12 ani)

buna ziua,va multumesc din suflet ca mi ati raspuns la mesaj.Boala nu am nici una doar foarte mult aer,gaze in abdomen asa mi au zis.Radiografiile nu au fost citite de medicul meu de baza,iar cand l am intrebat ce inseamna acele X-uri,mentionez ca am unul de 83 mm si unul de 8mm a zis ca nu este nimic important.Problema mea este ca ma simnt in continuare rau dar analizele pana in momentul actual sunt bune.La spate si cap mi zis ca sunt prea tanara ca sa mi fac vreo ceva si nu mi a dat nici o trimitere.Dna Doctor de la ecografii m a intrebat daca am fost operata la stomac ,nu am fost ...nu mai stiu ce sa mai fac ce sa mai cred.Beau multe medicamente ca sa mi treaca durerile si doar asa pot merge inainte.Cand ajung acasa vreau sa le arat medicului unde am sa mi fac toate analizele posibile sa vad daca este ceva rau sau nu pentru ca aici nu am incredere.va multumesc anticipat

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de AAndreea Andreea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de AAndreea Andreea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ana (acum 12 ani)

buna seara. de ceva timp am dureri de cap zilnice si foarte puternice.am stari de somnolenta (dorm 3 ore la pranz si seara adorm destul de repede ,pe la 11) .ma afecteaza pentru ca nu ma pot concentra .atunci cand sunt la scoala nu pot fi atenta iar cand ajung acasa nu pot face nimic de durere si de starea de somnolenta.nu am fost la medic inca.
va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.